Πώς κάνουμε μπουγάτσα



Θα χρειαστείτε

  • 2 φύλλα σφολιάτας
  • 1 λίτρο γάλα
  • 1 κούπα σιμιγδάλι ψιλό
  • 1 κούπα ζάχαρη
  • 3 - 4 κ.σ. βιτάμ soft
  • 1 βανίλια
  1. Βάζουμε στην κατσαρόλα το γάλα, το σιμιγδάλι και τη ζάχαρη. Όχι σε πολύ δυνατή φωτιά για να μην μας κολλήσει.
  2. Ανακατεύουμε και όταν γίνει κρέμα κατεβάζουμε από τη φωτιά, ρίχνουμε το βιτάμ και τη βανίλια και ανακατεύουμε λίγο.
  3. Βουτυρώνουμε καλά ένα πυρέξ, τοποθετούμε το ένα φύλλο σφολιάτας, τη γέμιση και τέλος το δεύτερο φύλλο.
  4. Χαρακώνουμε λίγο τα κομμάτια και ψήνουμε μέχρι να ροδίσει.
  5. Όταν τη βγάλουμε απ'το φούρνο αφήνουμε λίγο να κρυώσει, έπειτα κόβουμε τα κομματια και πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη και κανέλα.


4.15
Μέσος Όρος: 4.2 (6 votes)
Η βαθμολογία σας: Κανένα




    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας