Πώς κάνω λαδερό αράκα με τομάτα



Θα χρειαστείτε

  • 1 κιλό αρακά
  • 5 φρέσκα ψιλοκομμένα ή 2 μέτρια κρεμμύδια ξερά
  • 1 φλιτζάνι λάδι
  • 1/3 ματσάκι άνηθο
  • αλάτι και πιπέρι
  • 1 κουτάκι σάλτσα τομάτα.
  1. Βάζετε στην κατσαρόλα το λάδι να κάψει και τσιγαρίζετε το κρεμμύδι.
  2. Ρίχνετε τον αρακά, τον άνηθο και την τομάτα.
  3. Προσθέτετε 1/5φλ. νερό, αλάτι και πιπέρι.
  4. Χαμηλώνετε τη φωτιά μέχρι να μείνουν με τη σάλτσα τους.


0
Δεν έχει βαθμολογηθεί
Η βαθμολογία σας: Κανένα




    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας