Πώς κάνω κεφτέδες με γιαούρτι



Θα χρειαστείτε

  • 3 μικρές φρυγανιές
  • 2 μέτρια κρεμμύδια
  • 750 γρ. κιμά
  • 1/2 φλ. του καφέ λάδι
  • 1 αυγό
  • Ρίγανη
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • 30 γρ. αγελαδινό βούτυρο
  • Κόκκινο πιπέρι
  • Γιαούρτι
  • Σκόρδο
  1. Μουσκεύουμε για 10 λεπτά 3 μικρές φρυγανιές.
  2. Τρίβουμε 2 μέτρια κρεμμύδια στον τρύφτη.
  3. Ζυμώνουμε 750γρ. κιμά με τις φρυγανιές, τα κρεμμύδια, 1/2φλ. του καφέ λάδι, 1 αυγό, λίγη ρίγανη και λίγο αλατοπίπερο.
  4. Αφήνουμε για 1 ώρα το μείγμα.
  5. Πλάθουμε κεφτέδες.
  6. Τους τηγανίζουμε σε 1 τηγάνι που έχει κάψει το λάδι.
  7. Σε άλλο τηγάνι λιώνουμε 30γρ. βούτυρο αγελαδινό.
  8. Βάζουμε τους κεφτέδες σε μια πιατέλα.
  9. Στο βούτυρο ρίχνουμε λίγο κόκκινο πιπέρι.
  10. Όταν πια είναι χλιαρό, αναμειγνύουμε με 1 γιαούρτι, λίγο αλάτι και ελάχιστο σκόρδο.
  11. Περιχύνουμε με την λευκή, παχύρευστη σάλτσα τους κεφτέδες.


3.65
Μέσος Όρος: 3.7 (6 votes)
Η βαθμολογία σας: Κανένα




    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας