Πως κάνω εύκολα σοκολατάκια



Θα χρειαστείτε

Υλικά: κουβερτούρα
Καρυδόψυχα (ολόκληρη)

Εκτέλεση:
Λιώνω την κουβερτούρα σε μπεν μαρί (σε μία κατσαρόλα βάζω νερό και μέσα σε αυτήν ένα μικρότερο σκεύος με την κουβερτούρα) και ανακατεύω. Σε ένα δίσκο βάζω μία λαδόκολλα, εκεί βάζω 2 καρυδόψυχες την μία πάνω στην άλλη και περυχύνω με λιωμένη κουβερτούρα. Βάζω τα σοκκολατάκια στο ψυγείο και μόλις κρυώσουν τα βάζω σε μία πιατέλα ή τα τυλίγω ένα ένα σε αλουμινόχαρτο και τα βάζω σε μπολ (διατηρούνται στο ψυγείο)

μικρά μυστικά:
αν θέλετε περισσότερη γεύση, προσθέστε λίγο βούτιρο (μία κουταλιά της σούπας είναι αρκετή)
αν είναι πολύ πηχτό το μείγμα βάλτε λίγο ζεστό νερό, θα γίνει πιο υγρό και θα γίνει και λίγο πιο μαλακό το σοκολατάκι
καλή επιτυχία!


4.3
Μέσος Όρος: 4.3 (3 votes)
Η βαθμολογία σας: Κανένα




    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας