Πως κάνω ανακαίνιση σπιτιούΗ ανακαίνιση του σπιτιού μας, του καταστήματος η του γραφείου μας, ειναι κάτι που μας απασχολεί για πολλούς λόγους. Είτε γιατί  κατοικούμε η δουλεύουμε χρόνια στον χώρο μας, είτε γιατί κάναμε μία αγορά ακινήτου, είτε γιατί νοιώθουμε την ανάγκη να κάνουμε τον χώρο που ζούμε πιο όμορφο και λειτουργικό  πιο χρηστικό, ειτε για να  προβαλουμε την εργασία η το εμπόρευμα μας, για  να αυξήσουμε  την παραγωγικότητα και τις πωλήσεις μας.
Μπροστά σε αυτήν την επιθυμία  μας, η πρώτη μας κίνηση, ειναι να πάρουμε ένα περιοδικό διακόσμησης για να το συμβουλευτούμε, η  να αρχίσουμε να σερφάρουμε στο internet, για να βρούμε φωτογραφίες, και να πάρουμε ιδέες.  Αλλίμονο  όμως , ενώ προσδοκούμε να γευτούμε το Βιβλικό “εγένετο φώς”, γευόμαστε το ακριβώς αντίθετο.  Ξεκινάει το χάος. Ο λόγος ειναι απλός.  Αυτό που βλέπουμε  αφορά την διακόσμηση, δηλαδή το τελικό αποτέλεσμα, και όχι ανακαίνιση σπιτιού, που ειναι η αφετηρία για να βρούμε το κόστος ενός αποτελέσματος.
Και για  να γίνω πιο σαφής.  Το να ξεκινάει κάποιος να ψάχνει να βρει το διακοσμητικό  αποτέλεσμα που θέλει, και να το προσαρμόσει στον χώρο του,  πρέπει να ειναι απαλλαγμένος από ένα βασικό πρόβλημα. Το οικονομικό. Μέσα από κάποιες καταπληκτικές  φωτογραφίες,  ανακαλύπτει κάτι που τον εξιτάρει , και  που  προφανώς ειναι διαθέσιμος να πληρώσει  χρήματα χωρίς όριο. Αγνωστο  και αδιάφορο πόσο  π.χ στοιχίζει το πακέτο που βλέπουμε.
Η ανακαίνιση σπιτιου  λοιπόν, ειναι άλλο πράγμα  και δεν ξεκινάει από το αποτέλεσμα που βλέπουμε, δεν μας ειναι αδιάφορο, με ποιο τρόπο και ποιες εργασίες φτάνουμε σε ένα αποτέλεσμα. Το 99,99 % των ενδιαφερομένων,  βάζει πρωταρχικό παράγοντα   το κόστος των εργασιών.


0
Δεν έχει βαθμολογηθεί
Η βαθμολογία σας: Κανένα
    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας