Πώς επιλέγω Πόρτες ΑσφαλείαςΠόρτες ασφαλείας

Την εποχή αυτή που διανύουμε, αυξάνεται όλο και περισσότερο η εγκληματικότητα, και οι διαρήκτες ανοίγουν συνεχώς όλο και πιο πολλά σπίτια, χωρίς να επιλέγουν μόνο αυτά των ευκατάστατων, αλλά ακόμα και ανθρώπων που δύσκολα τα βγάζουν πέρα. Επειδή λοιπόν καθημερινά μεγαλώνει ο κίνδυνος για την περιουσία μας, αλλά κυρίως για τη ζωή μας, καλό θα ήταν να λάβουμε κάποια μέτρα ασφαλείας. Εκτός απο συστηματα ασφαλειας σπιτιων  ενας καλός τρόπος για να προστατευτούμε είναι οι πόρτες ασφαλείας.

Οι πορτες ασφαλειας σπιτιων  είναι η καλύτερη επιλογή για να νιώθουμε σιγουριά και ασφάλεια μέσα στο σπίτι μας. Διατίθενται σε διάφορες διαστάσεις, χρώματα και σχέδια, ενώ είναι πολύ κομψές και  έχουν τέλεια εφαρμογή και όμορφα φινιρίσματα. Επίσης, μπορούν να επενδυθούν με οποιοδήποτε ξύλο της επιλογής μας. Άρα, εκτός από την ασφάλεια, μας προσφέρουν και ένα ωραίο design.


Ωστόσο, κάποιες λεπτομέρειες που πρέπει να προσέξουμε για να καταλάβουμε την ποιότητα μιας θωρακισμένης πόρτας είναι ο τύπος της κλειδαριάς, τα σημεία κλειδώματος και το πάχος τους, οι ξύλινες επενδύσεις και τα διακοσμητικά στοιχεία της, η επεξεργασία της ατσάλινης θωράκισης, οι πιστοποιήσεις, αν έχει θερμομόνωση και ηχομόνωση και τα επιπλέον αξεσουάρ που υπάρχει δυνατότητα να προστεθούν, όπως σύρτης ασφαλείας, ευρυγώνιο μάτι και πολλά άλλα.

Η πόρτα ασφαλειας θα επιλέξουμε, για να μας παρέχει 100% ασφάλεια και να είναι
απαραβίαστη, πρέπει να έχει πιστοποιηθεί από τους ειδικούς διεθνείς
φορείς και ινστιτούτα και να διαθέτει την απαραίτητη ετικέτα της
πιστοποίησης.


Οπότε, όταν επιλέξουμε μια τέτοια πόρτα, να θυμόμαστε πάντα να ελέγξουμε την ετικέτα της  πιστοποίησης και το βαθμό της. Αν δε διαθέτει πιστοποίηση τότε να είμαστε σίγουροι ότι η πόρτα  αυτή δε θα μας προσφέρει την ίδια ασφάλεια. Βέβαια, όσο ιδανική και να είναι μια πόρτα, πρέπει  και εμείς οι ίδιοι να τηρήσουμε της οδηγίες χρήσης και φυσικά να φροντίσουμε να γίνει σωστά η τοποθέτησή της, αλλιώς μειώνεται σημαντικά ο βαθμός ασφαλείας της.3
Μέσος Όρος: 3 (2 votes)
Η βαθμολογία σας: Κανένα
    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας