Πώς αποφεύγουμε την μυρωδιά του κουνουπιδιού όταν το βράζουμε



Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αποφεύγουμε τίς άσχημες μυρωδιές:

Την ώρα που βράζει το κουνουπίδι, τοποθετούμε  επάνω στο καπάκι της κατσαρόλας ένα κομμένο λεμόνι. Επίσης, σε περίπτωση που μυρίσει αργότερα έστω και λίγο το σπίτι, τότε σε μια κατσαρόλα βράστε κανέλα και ρίξτε και λίγα γαρύφαλλα. Εξαφανίζονται τυχόν μυρωδιές

Οταν βράζεις κουνουπίδι ο καλλίτερος τρόπος για να μη μυρίζει πολύ (γιατί θα μυρίζει) είναι να βρέξεις ένα κομμάτι βαμβάκι με ξύδι και να το ακουμπίσεις επάνω στο καπάκι της κατσαρόλας ενώ βράζει το κουνουπίδι.

για να μην μυρισει το σπιτι
την ωρα που βραζω το κουνουπιδι
βαζω ΜΕΣΑ στην κατσαρολα
ενα κομματι σελινο.



3
Μέσος Όρος: 3 (4 votes)
Η βαθμολογία σας: Κανένα




    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας