Πως απεγκαθιστω προγράμματα στα windows XPΓια να αφαιρέσετε ένα πρόγραμμα απο τον υπολογιστή σας, στα windows xp, ακολουθήστε τα παρακάτω πολύ απλά βήματα.

Επιλέξτε απο την έναρξη, τον πίνακα ελέγχου.

 

Στον πίνακα ελέγχου εντοπίστε την επιλογή προσθαφαίρεση προγραμμάτων, και κάντε διπλό κλικ. Εάν δεν εμφανίζεται στον υπολογιστή σας η λίστα όπως στην παρακάτω εικόνα, επιλέξτε απο πάνω δεξία"Αλλαγή σε κλασσική Προβολή"

Περιμένετε λίγο μέχρι να ολοκληρωθεί η λίστα με τα προγράμματα που έχετε εγκατεστημένα. Μόλις τελειώσει η διαδικασία θα εμφανιστεί μια λίστα όπως στην παρακάτω εικόνα. Φυσικά θα εμφανίζει τα προγράμματα που έχετε εσείς και όχι αυτά που βλέπετε εδώ. Βρείτε το πρόγραμμα που θέλετε να απεγκαταστήσετε, επιλέξτε το και πιέστε απο δίπλα Αλλαγή/κατάργηση

Μόλις το επιλέξτε θα αρχίσει η διαδικασία αφαίρεσης που μπορεί να διαφέρει απο πρόγραμμα σε πρόγραμμα. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες που θα εμφανιστούν ώστε να είστε σίγουροι ότι θα αφαιρέσετε όλες τις επιλογές του προγράμματος, και ολοκληρώστε την διαδικασία. 

 

Τι να προσέξετε !!

Προσοχή,

μην αφαιρείτε προγράμματα επειδή απλά δεν ξέρετε τι είναι γιατί μπορεί να αφαιρέσετε κάτι βασικό για την λειτουργία του υπολογιστή σας. 4.25
Μέσος Όρος: 4.3 (4 votes)
Η βαθμολογία σας: Κανένα
    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας