Πως ακούω ελληνικούς σταθμούς (ραδιόφωνο) απο το internetΓια να ακούσετε κάποιον ραδιοφωνικό σταθμό μέσω διαδικτύου, πρέπει να έχετε μια καλή σύνδεση και φυσικά πρέπει ο σταθμός να εκπέμπει online.

Ο πρώτος και απλός τρόπος είναι να επισκεφτείτε την σελίδα του σταθμού και να δείτε εάν έχει κάπου την επιλογή "ακούστε Online" ή κάποια παρόμοια. 

Επιλέγετε λοιπόν το παραπάνω. 

Στις παρακάτω εικόνες βλέπετε την αντίστοιχη επιλογή σε τρεις διαφορετικές σελίδες σταθμών (red FM, imagine 897, city 995)

 

Για να ακούσετε φυσικά τον σταθμό πρέπει να έχετε κάποιο πρόγραμμα που θα αναμεταδόσει τη σήμα. Ευτηχώς τα περισσότερα προγράμματα αναπαραγωγής ήχου έχουν πλέον και αυτήν την δυνατότητα ενώ τα περισσότερα μπορείτε να τα βρείτε δωρεάν ή είναι ήδη εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας. Ενδεικτικά προγράμματα είναι τα: Windows Media Player, Winamp, Quicktime, Real player κα.

 

H άλλη λύση που υπάρχει είναι να επισκεφτείτε τις διάφορες σελίδες που έχουνε συγκεντρωμένους σταθμούς που εκπέμουν διαδικτυακά.  Σε αυτήν την περίπτωση μπορείτε να βρείτε πολλούς σταθμούς ώστε να μπορείτε ανά πάσα στιγμή που θέλετε να αλλάξετε σταθμό. Επίσης οι σταθμοί είναι κατηγοριοποιημένοι για να βρίσκετε πιο εύκολα το στύλ που θέλετε. 

Χαραστηριστικά παραδείγματα είναι ο παρακάτω σελίδες: 

1) e-radio

2) Radiologio

3) Greek Radios

4) live24

 

 3.8
Μέσος Όρος: 3.8 (6 votes)
Η βαθμολογία σας: Κανένα
    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας