Παπούτσια online: Πλεονεκτήματα.Γιατί να περπατήσετε στα καταστήματα για να αγοράσετε τα παπούτσια, όταν μπορείτε να το κάνετε από την άνεση του σαλονιού σας; Όχι μόνο μπορείτε να αναπαυυθειτε σε άνεση, και να χαλαρώνετε στον καναπέ, αλλά μπορείτε επίσης να βρείτε τις καλύτερες τιμές.Τα On-line καταστήματα υποδημάτων έχουν πολύ λιγότερα γενικά έξοδα από ό, τι έχουν τα πραγματικά καταστήματα υποδημάτων στον κόσμο, και για το λόγο αυτό, τα ηλεκτρονικά καταστήματα μπορούν να πωλούν τα ίδια παπούτσια για λιγότερα χρήματα, και εξακολουθούν να διατηρούν το ίδιο περιθώριο κέρδους όπως ένα πραγματικό κατάστημα κόσμο. Λαμβάνοντας υπόψη αυτό, online αγορές παπούτσι κάνει την καλύτερη έννοια του όρου.
Αγοράζοντας παπούτσια  online μπορεί να είναι αποθαρρυντικό, ειδικά αν δεν χρησιμοποιούνται για online αγορές, αλλά είναι σχετικά εύκολο. Εδώ, θα σας καθοδηγήσει μέσω της διαδικασίας της online αγορές παπούτσι:
Μέγεθος
Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε όταν αγοράζετε παπούτσια σε απευθείας σύνδεση, είναι να επιλέξετε το σωστό μέγεθος. Σε αντίθεση με ένα πραγματικό κατάστημα στον κόσμο, θα πρέπει να εισάγετε το μέγεθος χειροκίνητα. Η συμβουλή μας είναι να ψάξει για τα papoutsia  στο μέγεθος σας, και όχι από την έρευνα για τα παπούτσια και στη συνέχεια να δούμε αν έχουν το μέγεθος σας. Έτσι θα αποφευχθεί η απογοήτευση. Επιλέγοντας το μέγεθος σας είναι εύκολο επειδή σε απευθείας σύνδεση καταστήματα υποδημάτων, θα σας επιτρέψει να επιλέξετε το μέγεθος και συνήθως δεν επιτρέπουν σε σας για να αγοράσετε τα παπούτσια, εκτός αν καθορίσετε το μέγεθος.
Ένα πρόβλημα με μέγεθος που μπορεί να συμβεί είναι το πρότυπο μέτρησης. Μερικά σε απευθείας σύνδεση λιανοπωλητές θα χρησιμοποιήσει παραδοσιακό αγγλικό μεγέθη, κάποια θα χρησιμοποιήσει ΗΠΑ μεγέθους, και κάποιοι θα χρησιμοποιήσουν τις ευρωπαϊκές μέγεθος. Για να λειτουργήσει το οποίο είναι το μέγεθος του παπουτσιού σας στο στυλ του ανδρικά παπούτσια  που έχετε επιλέξει (αν είναι ένα μέγεθος που δεν αναγνωρίζουν), τότε θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε έναν πίνακα μετατροπής. Ευτυχώς, οι περισσότεροι έμποροι λιανικής πώλησης, όπως ο κ. Shoes (ακολουθήστε το σύνδεσμο παρακάτω) θα σας παρέχει με τους πίνακες αυτούς, απλά κάντε κλικ στην καρτέλα "Οδηγός μεγεθών» και θα βρείτε έναν πίνακα μετατροπής.
Προϋπολογισμός
Με τοσο μεγάλη ποικιλία σε γυναικεία παπούτσια, μπορεί να είναι πολύ δελεαστικό να αγοράσουν περισσότερα παπούτσια από ό, τι θέλετε ή ό, τι μπορείτε εύκολα να αντέξετε οικονομικά. Έτσι, πριν ξεκινήσετε για να ψωνίσετε, σας προτείνουμε να ορίσετε τον εαυτό σας έναν προϋπολογισμό και να μην ξεφεύγουμε από αυτό κατά περισσότερο από 10%. Εάν υπάρχουν παπούτσια που σας αρέσει, αλλά είναι πέρα ​​από τον προϋπολογισμό σας, τότε να αποθηκεύσετε μέχρι και μπορείτε να αντέξετε οικονομικά.
Ο προϋπολογισμός είναι σημαντικος, γιατί είναι εύκολο να ξοδεύουν πάνω σε απευθείας σύνδεση.
Μείνετε ασφαλεις
Ένα μεγάλο θέμα που αποτρέπει τους ανθρώπους να κάνουν τις ηλεκτρονικές αγορές είναι η δυνατότητα της απάτης και της κλοπής ταυτότητας. Για το λόγο αυτό, είναι σημαντικό ότι καταλαβαίνετε τα χαρακτηριστικά για να ψάξουν για να εξασφαλιστεί ψωνίζετε με ένα αξιόπιστο site. Εδώ είναι τα βασικά πράγματα που πρέπει να προσέξετε:
1. Βεβαιωθείτε ότι οι σελίδες που εισάγετε προσωπικές πληροφορίες είναι ασφαλείς. Θα πρέπει να ξεκινήσει με https αντί για http, με τις πάγιες για την ασφαλή.
2. Βεβαιωθείτε ότι η ιστοσελίδα προσφέρει ασφαλείς μεθόδους πληρωμής. Αυτά περιλαμβάνουν το Google Checkout, το PayPal, Visa Επαλήθευση και Sage Pay. Πρόκειται επεξεργασίας πληρωμών τρίτων με μια καθιερωμένη φήμη.
3. Διαβάστε τοποθεσίες αναθεώρηση για να ελέγξετε ότι οι λοιποί πελάτες είναι ευχαριστημένοι με την παρεχόμενη υπηρεσία.


5
Μέσος Όρος: 5 (1 vote)
Η βαθμολογία σας: Κανένα
    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας