Οι τάσεις της μόδας στα κοσμήματα για Άνοιξη-Καλοκαίρι 2010Εάν θέλετε να κάνετε κάποια αγορά για την περίοδο άνοιξη/καλοκαίρι, καλό θα ήταν να επενδύσετε σε ένα γιγαντιαίο και τολμηρό περιδέραιο.
Γενικότερα τα μεγάλα αξεσουάρ θα φορεθούν πολύ φέτος την άνοιξη και το καλοκαίρι.
Είτε προτιμάτε τα τεράστια στεφάνια στολισμένα με κοσμήματα ή ένα μακρύ κολιέ με πολλαπλά σκέλη και γενικά με ογκώδεις χάντρες ή πέτρες, ένα να θυμάστε, ότι φέτος το μέγεθος είναι αυτό που πραγματικά έχει σημασία. Όσο μεγαλύτερο τόσο καλύτερο!

Προσοχή(!!!!) όμως, να μην αναμειγνύετε μεγάλα περιδέραια και τεράστια σκουλαρίκια , γιατί έτσι θα μοιάζετε με επικεφαλής κάποια φυλής που παίρνει μέρος σε ειδωλολατρική ιεροτελεστία.
Οι μαζικές και οι πεπλατυσμένες χάντρες θα συνεχίσουν να φοριούνται αυτήν την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2009.
Παρ ‘όλα αυτά, υπάρχει ένα πολύ κομβικό σημείο για τα φυσικά υλικά. Τα ξύλινα κοσμήματα θα φορεθούν λιγότερο από πέρυσι, αλλά οι πέτρες σε κοράλλι, τιρκουάζ και γενικά σε χρώματα κατ ‘ευθείαν από τη μητέρα φύση εξακολουθούν να αποτελούν μια κομψή επιλογή.

Επίσης, οι δημοφιλείς επιλογές είναι το μάτι της τίγρης και ο όνυχας. Τα φωτεινά χρώματα θα κυριαρχήσουν, παρόλα αυτά αυτοί που ορίζουν τις τάσεις της μόδας θέλουν ακόμη τα κοσμήματα τους να έχουν ένα φυσικό και βιολογικό άγγιγμα.

Τα μεγάλα μενταγιόν σε έθνικ και εξωτικά σχέδια μπορεί να φορεθούν μαζί με χάντρες(όχι σκέτα μόνα τους).
Τα χρυσά κοσμήματα εξακολουθούν να είναι δημοφιλή αυτή η εποχή, αλλά δυστυχώς παραμένουν πολύ ακριβό για τις γυναίκες . Μπορείτε να αγοράσετε όμως επιχρυσωμένα αξεσουάρ και έτσι θα είστε πάντα στη μόδα. Αυτά επιτρέπουν στις γυναίκες να έχουν μια μοναδική και σύγχρονη άποψη και μια αίσθηση του πραγματικού χρυσού σε χαμηλότερη τιμή.
Επιλέγοντας κοσμήματα από χρυσό, μπορείτε να τα επιλέξτε στα χρώματα του λευκού και του κίτρινου, καθώς στα δυσεύρετα χρώματα του ροζ και σοκολατί χρυσού.

Το ασήμι είναι πάρα πολύ δημοφιλές. Με την οικονομία σε στασιμότητα, μια φλόγα αργύρου οριοθετεί τα σύνορα της φωτεινότητας. Μπορείτε επίσης να αναμένετε να δείτε το ασήμι αναμεμειγμένο με άλλα μέταλλα, συμπεριλαμβανομένων του ορείχαλκου, του χαλκού, του χρυσού για να πετύχετε έτσι ένα εναλλακτικό κόσμημα σε καλή τιμή.
Το οξειδωμένο ασήμι θα δώσει ένα κάπως vintage στυλ. Το ασήμι είναι διαχρονικό και πραγματικά ποτέ δεν βγαίνει από τη μόδα.

Επιλέξτε τα μεταλλικά κολιέ με γεωμετρικά σχέδια, όπως κύκλους, τετράγωνα και ορθογώνια. Πολλά από αυτά τα κοσμήματα θα είναι σε επίπεδα με άλλα γεωμετρικά σχήματα ή με χάντρες, αλυσίδες, μαργαριτάρια/πέρλες. Τα μήκη των κοσμημάτων θα τροποποιηθούν αλλά τα περισσότερα από αυτά θα είναι μακριά.

Η νέα τάση που θα κυριαρχήσει θα είναι «επιστροφή στη φύση», λανσάροντας εάν στυλ βγαλμένο από τη φύση και τους βοτανικούς κήπους.
Μπορείτε να δείτε τη φύση να ανθίζει σε αυτιά, καρπούς και λαιμούς αυτή την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2010. Τα φύλλα, τα λουλούδια, τα ζώα αποτελούν το κυρίαρχο θέμα των μενταγιόν και φέρνουν έτσι τη μόδα πιο κοντά στη φύση, ενώ προσθέτουν μια νότα κομψότητας στη μόδα της άνοιξης.2
Μέσος Όρος: 2 (3 votes)
Η βαθμολογία σας: Κανένα
    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας