Ντιπ φέτας με ούζο



Θα χρειαστείτε

Υλικά
- 400 γρ. φέτα σκληρή, βαρελίσια
- 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
- 1 κουτ. σούπας ούζο
- λίγο τριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση
- Βάζετε τη φέτα σε παγωμένο νερό και αφήστε τη
στο ψυγείο για κανένα μισάωρο.
- Οταν περάσει το μισάωρο και βγάλετε τη φέτα από το ψυγείο,
τη σκουπίζετε καλά με απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
- Τρίβετε τη φέτα και τη ρίχνετε στο μπλέντερ.
Τη χτυπάτε προσθέτοντας σιγά σιγά το λάδι, μέχρι να γίνει σαν αλοιφή.
- Προσθέτετε και το ούζο και λίγο τριμμένο πιπέρι.
Ανακατεύετε καλά χτυπώντας τα.
- Βάλτε το μείγμα στο ψυγείο για 2 ώρες να κρυώσει.
- Πριν να το σερβίρετε, ραντίστε το με λίγο λάδι από πάνω.

Βρείτε το Ντιπ φέτας με ούζο και άλλες συνταγές στην κουζίνα μας. Όλες οι συνταγές μαγειρικής και συνταγές ζαχαροπλαστικής σε ένα site.



2.5
Μέσος Όρος: 2.5 (2 votes)
Η βαθμολογία σας: Κανένα




    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας