Το Μυστικό Για Την Απώλεια ΒάρουςΌταν μιλάμε για απώλεια βάρους, το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι άνθρωποι είναι το να ξεκινήσουν. Δεν έχουν καμία ιδέα από που να ξεκινήσουν! 
Εάν είστε ένας από αυτούς τότε αυτό το άρθρο απευθύνεται σε εσάς! Δεν έχει σημασία αν θέλετε να χάσετε 1 ή 10 κιλά, οι συμβουλές που πρόκειται να μοιραστώ μαζί σας σ'αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσουν έτσι κι αλλιώς!
Το πρώτο βήμα για μια αποτελεσματική απώλεια βάρους είναι να θέσετε μερικούς στόχους. Οι στόχοι σας θα πρέπει να χρησιμοποιούνται όπως οι πινακίδες ορόσημα των δρόμων. 
Δεν θα γνωρίζατε που πηγαίνετε αν δεν υπήρχε πινακίδα ορόσημα, έτσι και στην απώλεια βάρους δεν θα γνωρίζετε που βαδίζετε χωρίς έναν στόχο για να γνωρίζετε πόση δουλειά χρειάζεται για να χάσετε τα παραπανίσια κιλά!
Πρώτα θα πρέπει να ρωτήσετε τον εαυτό σας μερικές ερωτήσεις:
1. Πόσο βάρος θέλετε να χάσετε;
2. Μέχρι πότε υπολογίζετε ότι θα το έχετε χάσει;
Μετά γράψτε τις απαντήσεις σας σε μια σελίδα. Εδώ πρέπει να σας πω ότι γράφοντας τους στόχους σας σε ένα χαρτί είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να σιγουρευτείτε ότι δεν θα τους ξεχάσετε! Γράψτε κάτω τους στόχους σας, κάντε αντίγραφα του χαρτιού και κολλήστε τα όπου μπορείτε στο σπίτι.
Σιγουρευτείτε ότι δεν θα ξεχάσετε να κολλήσετε αυτό το χαρτί στην κουζίνα και στο ψυγείο σας, μιας και σ'αυτά τα μέρη παραμονεύει ένας δαίμονας με το όνομα πειρασμός που μπορεί να καταστρέψει τις προσπάθειες σας!
Το να βάζετε στόχους δεν είναι αρκετό, για να πετύχετε τους στόχους σας πρέπει να βάζετε ρεαλιστικούς στόχους. Εάν έχετε έναν στόχο να χάσετε 10 κιλά σε μερικές εβδομάδες ή έναν μήνα, αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. 
Βάζοντας τόσο μη ρεαλιστικούς στόχους στον εαυτό σας θα εξουδετερώσετε την αποτελεσματικότητα του να θέτουμε στόχους.
Όταν θέτετε μη ρεαλιστικούς στόχους και δεν μπορείτε να τους πετύχετε, θα απογοητευτείτε και θα θυμώσετε με τον εαυτό σας και τις προσπάθειες σας.
Ιδανικά, ασχέτως με το τι κάνετε, θα μπορέσετε να χάσετε γύρω στα 500γρ-1 κιλό ανά εβδομάδα. Οπότε να θέτετε ανάλογους στόχους. Εάν θέλετε να χάσετε 10 κιλά θα σας πάρει τουλάχιστον 4-5 μήνες για να το επιτύχετε!
Βάλτε μικρούς και εφικτούς στόχους έτσι ώστε όταν τους επιτύχετε να αισθάνεστε αισιόδοξοι να προχωρήσετε. Αυτό είναι το μεγαλύτερο μυστικό για αποτελεσματική απώλεια βάρους!


5
Μέσος Όρος: 5 (1 vote)
Η βαθμολογία σας: Κανένα
    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας