Μήν πετάτε το μπαγιάτικο ψωμί



Μπορείτε να δώσετε τη χαμένη φρεσκάδα σε αυτό το μπαγιάτικο κομμάτι ψωμιού που έχει ξεμείνει και κάνει μόνο για κρουτόν. Και μάλιστα με έναν πολύ απλό και ανέξοδο τρόπο: με απλά παγάκια!

Τρίψτε ένα παγάκι πάνω στην επιφάνεια του ψωμιού μέχρι η κόρα του να γίνει ελαφρώς υγρ ή. Μετά βάλτε το στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 12  για περισσότερα πατήστε

 Μήν πετάτε το μπαγιάτικο ψωμί



4
Μέσος Όρος: 4 (1 vote)
Η βαθμολογία σας: Κανένα




    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας