Μικρές συμβουλές για παιδικά έπιπλαΘέλεις να ανανεωθείς και λες να ξεκινήσεις από το παιδικό δωμάτιο; Πολύ καλή ιδέα! Θα πρέπει να διαλέξεις τα κατάλληλα παιδικά έπιπλα για την επίπλωση του δωματίου του μικρού σου με προσοχή. Η διακόσμηση του παιδικού δωματίου είναι μεγάλη υπόθεση όχι μόνο για εσένα αλλά και για το μικρό σου που θα περνάει στο δωμάτιο του ατελείωτες ώρες.

Τα έπιπλα είναι το πιο σημαντικό κομμάτι στο δωμάτιο. Σκούρο ή πιο «ανοιχτό» ξύλο είναι πάντα το μεγάλο δίλημμα αν και το βασικό είναι όλα τα έπιπλα να έχουν την ίδια απόχρωση ξύλου έτσι ώστε να υπάρχει αρμονία στο δωμάτιο. Τα έπιπλα στο δωμάτιο του, ανάλογα με το αν έχει κάποιο θέμα το δωμάτιο ή όχι πρέπει να είναι πάνω από όλα λειτουργικά. Το ανατομικό κρεβάτι είναι απαραίτητο για την σωστή στάση του σώματος του μωρού σου και τα σεντονάκια με αυτοκίνητα έρχονται δεύτερα όπως καταλαβαίνεις. Το γραφείο και μια έστω μίνι βιβλιοθήκη είναι απαραίτητα έπιπλα για το παιδικό δωμάτιο αφού σαν έπιπλα και μόνο θα του περάσουν το μήνυμα ότι πρέπει καλό θα ήταν να περνάει εκεί ορισμένες ώρες της ημέρας του. Διώροφο κρεβάτι ή κρεβάτι με γραφείο μαζί; Επίλεξε όχι μόνο το πιο βολικό αλλά φρόντισε η επιλογή να αγιοποιεί τέλεια το δεδομένο χώρο έτσι ώστε να έχει την άνεση να έχει τριγύρω όλα του τα παιχνίδια αλλά και να παίζει με τους ή τις φίλες του/της.

Αν το παιδί σου είναι στην ανάπτυξη πρέπει και αυτό να το συνυπολογίσεις στην επιλογή του κρεβατιού , γιατί όσο μεγαλώνει και ψηλώνει τόσο μεγαλώνουν και οι ανάγκες του. Γενικά, φρόντισε να διαλέξεις τα παιδικά έπιπλα μαζί με το παιδί σου έτσι ώστε να είσαι σίγουρη ότι είναι αυτό που θέλει γιατί όπως και να το κάνουμε όσο και να σου αρέσουν εσένα κάποια πράγματα το βασικό είναι να αρέσουν και στο ίδιο που θα περνάει εκεί τις περισσότερες ώρες του.5
Μέσος Όρος: 5 (1 vote)
Η βαθμολογία σας: Κανένα
    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας