Λόγοι για να προτιμήσετε το ηλεκτρονικό τσιγάροΈχετε διαβάσει όσα γράφονται για τα οφέλη του ηλεκτρονικού τσιγάρου, σας φαίνονται ελκυστικό αλλά δεν τολμάτε να κάνετε την μετάβαση. Μια δοκιμή θα σας πείσει.... Αρχικά θα χρειαστείτε να προμηθευτείτε την μεταλλική συσκευή και υγρά αναπλήρωσης στις γεύσεις της αρεσκείας. Αν είστε ακόμη σκεπτικοί θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα οφέλη του ηλεκτρονικού τσιγάρου χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες τα οφέλη για την υγεία, τα πρακτικά οφέλη και τα οικονομικά οφέλη.
1. Μπορείτε να καπνίζετε ελεύθερα παντού, πέρα από τους περιορισμούς , εφόσον το κάπνισμα απαγορεύεται σε όλους τους κλειστούς χώρους.
2. Θέλετε να κόψετε το κάπνισμα άλλα δεν τα έχετε καταφέρει με την βοήθεια των άλλων μεθόδων που κυκλοφορούν στην αγορά. Μια μεγάλη μερίδα γιατρών συνιστά το ηλεκτρονικό τσιγάρο ως την επιτυχέστερη μέθοδο διακοπης του καπνίσματος.
3. Θέλετε να δοκιμάσετε διαφορετικές γεύσεις μέσω των υγρών αναπλήρωσης
4. Θέλετε να κάνετε μία πιο υγιεινή ζωή. Το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν περιέχει , πισσα, ούτε εκλύει χημικές ουσίες από την καύση, καθώς επίσης μπορείτε να διαλέξετε υγρά αναπλήρωσης χωρίς νικοτίνη. Η ποσότητα της νικοτίνης εξαρτάται από την κάθε συσκευή. Ορισμένα προϊόντα περιέχουν νικοτίνη σε ίση ποσότητα με τα κανονικά τσιγάρα, ενώ άλλα περιέχουν επίπεδα πλησιέστερα των ελαφρών τσιγάρων.
5. Έχετε βαρεθεί την κακοσμία του τσιγάρου, τις στάχτες, τα αποτσίγαρα, τον τσιγαρόβηχα και όλα τα υπόλοιπα αρνητικά του.
6. Θέλετε να μειώσετε τα έξοδα που αφορούν το κάπνισμα. Τέλος στα καθημερινά έξοδα για τσιγάρα, καπνό, φιλτράκια, χαρτάκια και οτιδήποτε άλλο αφορά τα προϊόντα καπνού.
7. Δεν θέλετε να βλάπτετε τους γύρω σας, τον σύντροφο σας και τα παιδιά σας μέσω του παθητικού καπνίσματος.
8. Θέλετε να ανακτήσετε την αίσθηση της γεύσης και της όσφρησης.
9. Θέλετε να δοκιμάσετε διαφορετικές γεύσεις μέσω των υγρών αναπλήρωσης.
10. Θέλετε να σταματήσετε να ψάχνετε για αντάρα ή σπίρτα.0
Δεν έχει βαθμολογηθεί
Η βαθμολογία σας: Κανένα
    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας