Λεπτό & σφιχτό σώμα από την Power HealthΨάχνετε τα κατάλληλα προϊόντα για αδυνάτισμα και σύσφιξη. Η Power Health με 2 αποτελεσματικά προϊόντα, που σας προσφέρει το online φαρμακείο  του pharmaworld.gr, σας βοηθά να αποκτήσετε το λεπτό και σφιχτό σώμα που επιθυμείτε.

Η Size One Extra Shape Κρέμα για λεπτό και σφιχτό σώμα της Power Health αποτελεί μια ολοκληρωμένη αγωγή που "χτυπάει" το συσσωρευμένο λίπος και λεπταίνει τη σιλουέτα.
Η σύνθεσή της βασίζεται στο Pink PepperSlim ένα επώνυμο, συμπυκνωμένο έλαιο από ροζ μούρα. Σε συνδυασμό με τα άλλα φυσικά ενεργά συστατικά που περιέχει, συμβάλλει στην τοπική αποσυμφόρηση υγρών και τοξινών, ενεργοποιεί τη μικροκυκλοφορία και κάνει το δέρμα ελαστικό και σφριγηλό.
Δράση :

  • Ενεργοποιεί τη λιπόλυση.
  • Eμποδίζει την αποθήκευση λίπους τοπικά.
  • Μειώνει την περιφέρεια σε μέση, κοιλιά, γοφούς & μηρούς.
  • Ενισχύει τοπικά τη μικροκυκλοφορία.

 

Επιπλέον η κρέμα Size One Celluless της Power Health είναι ειδικά μελετημένη για τις περιοχές που παρουσιάζουν τη χαρακτηριστική όψη «φλοιού πορτοκαλιού» και σχεδιασμένη έτσι ώστε να μειώνει και να προλαμβάνει τους παράγοντες που είναι υπεύθυνοι για την εμφάνισή της.

Χάρη στο DrenalipTM, ένα μοναδικό συνδυασμό τεσσάρων φυτών (Αστράγαλος, Ρούσκος, Λεμόνι, Χρυσόβεργα) έχει πολλαπλή ενεργή δράση, κλινικά αποδεδειγμένη και στoχευμένη σε 4 επίπεδα:
Μειώνει την όψη "φλοιού πορτοκαλιού".
Ενισχύει τη σύσφιξη της επιδερμίδας.
Τονώνει τη μικροκυκλοφορία.
Μειώνει το πρήξιμο.

Βέβαια, πρέπει κι εσείς να κάνετε μία προσπάθεια, για να μεγιστοποιήσετε τη δράση τής Size One Celluless. Και στην περίπτωση της κυτταρίτιδας, η προσεγμένη διατροφή και η άσκηση αποδεικνύονται πολύτιμοί σύμμαχοί σας για να τη νικήσετε και να αποκτήσετε ένα σώμα λείο, χωρίς ατέλειες.

Το pharmaworld.gr, ένα από τα μεγαλύτερα online φαρμακεία, σας δίνει τώρα τη δυνατότητα να αποκτήσετε όλα τα προϊόντα της Power Health σε ασύγκριτα χαμηλές τιμές.0
Δεν έχει βαθμολογηθεί
Η βαθμολογία σας: Κανένα
    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας