Κέντρο Αθηνών 2013 Στέλιος Ρόκκος-Νατάσα ΘεοδωρίδουΣτέλιος Ρόκκος-Νατάσα Θεοδωρίδου


Από τις 25 Οκτωβρίου για αυτό το χειμώνα κάθε Παρασκευή και Σάββατο θα εμφανίζονται στο Κεντρο Αθηνων ο Στελιος Ροκκος ,η Νατασα Θεοδωριδου,ο Κωστας Μαρτακης και η Θωμαη Απεργη.


Το καλύτερο σχήμα της τωρινής σεζόν Θεοδοριδου Ροκκοσ αναμένεται να κυριαρχήσει στην προτίμηση του κόσμου και να δημιουργήσει πανικό!Η Νατασα Θεοδωριδου είναι μια από τις μεγαλύτερες λαϊκες τραγουδίστριες και έχει στο ενεργητικό της αμέτρητες συνεργασίες με σπουδαίους έλληνες καλλιτέχνες, πλέον μπορεί να προσθέσει άλλη μια..και φυσικά αναφερόμαστε σε αυτήν με τον Στελιο Ροκκο !


Στο πρόγραμμα του σχήματος Θεοδοριδου Ροκκοσ που θα φιλοξενήσει την χειμερινή σεζόν το Κεντρο Αθηνων 2013 η Νατασα Θεοδωριδου θα ερμηνεύσει παλιές αλλά και νέες της επιτυχίες από το καινούργιο της δίσκο “Σ’ αγαπώ”.
Ο Στελιος Ροκκος είναι ένας πραγματικά ξεχωριστός τραγουδιστής που έχει την ικανότητα να ταιριάζει το λαϊκό με το ροκ στοιχείο και έχει πάντα δίπλα το πιστό κοινό του να τον ακολουθεί σε κάθε βήμα του.Ο Στελιος Ροκκος λοιπόν θα μας ταξιδέψει με τις εξαιρετικές ερμηνείες και τις ανεπανάληπτες μπαλάντες στο σχήμα Ροκκοσ Θεοδοριδου στο Κεντρο Αθηνων Ροκκος.


Ροκκοσ Θεοδοριδου θα μοιραστούν την ίδια πίστα πρώτη φορά στην καριέρα τους,αυτή την συνεργασία την ήθελαν όμως εξίσου και ο ένας και ο άλλος.Στο σχήμα Ροκκοσ Θεοδοριδου συμμετέχουν ο όμορφος τραγουδιστής Κωστας Μαρτακης και η πολύ ταλαντούχα Θωμαη Απεργη που δίνουν και αυτοί με την σειρά τους την δική τους προσωπική πινελιά στα ΠαρασκευοΣάββατά μας.


Η προσοχή του κόσμου για την σεζόν 2013-2014 για αυτό το χειμώνα θα είναι στραμμένη στο εκρηκτικό σχήμα Ροκκοσ Θεοδοριδου και τα ηνία της νυχτερινής διασκέδασης τα παίρνει για τα καλά το Κεντρο Αθηνων.

el → en
takes


0
Δεν έχει βαθμολογηθεί
Η βαθμολογία σας: Κανένα
    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας