Κατάλογος Αριθμών Κινητών ΤηλεφώνωνΜε τον κατάλογο  κινητών αριθμών αλλά και σταθερών τηλεφώνων, μπορούμε εύκολα και γρήγορα να βρούμε όποιο τηλεφωνικό αριθμό χρειαζόμαστε.
Αρχικά, δημιουργήθηκαν οι τηλεφωνικοί κατάλογοι για τα σταθερά τηλέφωνα όπου μέσα από τον ¨Χρυσό Οδηγό¨, εύρισκε κάποιος τον τηλεφωνικό αριθμό που τον ενδιέφερε. Αργότερα, η δυνατότητα αυτή δόθηκε και σε ηλεκτρονική μορφή για πιο γρήγορα και άμεσα αποτελέσματα.
Με το πέρασμα των χρόνων και τη διάδοση της κινητής τηλεφωνίας, το ίδιο έγινε και τους αριθμούς των κινητών τηλεφώνων. Ο Ο.Τ.Ε. για παράδειγμα, παρέχει πληροφορίες για τους αριθμούς κινητών τηλεφώνων μέσα από τη τηλεφωνική γραμμή 11888. Το 11888 λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο και παρέχει πληροφορίες ονομαστικού καταλόγου σταθερών και κινητών τηλεφώνων. Επίσης, καλώντας στο 11888 μπορείς είτε να συνδεθείς με τον καλούντα αριθμό που αναζητείς (ολοκλήρωση κλήσης) είτε μπορείς να λάβεις με SMS την πληροφορία εφόσον το ζητήσεις.
Υπάρχουν και περιπτώσεις, που τα κινητά τηλέφωνα έχουν οριστεί για επαγγελματικούς λόγους ως απόρρητα και δεν επιτρέπεται η δημοσίευσή τους. Σε περίπτωση απόρρητων τηλεφώνων είναι δύσκολο έως και ακατόρθωτο πολλές φορές να μάθουμε τα στοιχεία του κατόχου του, καθώς τη διασφάλιση του απορρήτου των επικοινωνιών και των προσωπικών δεδομένων των κατόχων έχει στην ευθύνη της η Διεύθυνση Ασφαλείας Πληροφοριών της εταιρείας, η οποία έχει στενή συνεργασία στον τομέα αυτό και με την αρμόδια ανεξάρτητη Αρχή Διασφάλισης Απορρήτου Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ). Στο πλαίσιο αυτό, προστατεύεται το απόρρητο των επικοινωνιών και των προσωπικών δεδομένων σύμφωνα με ό, τι ορίζει η σχετική νομοθεσία του ελληνικού κράτους.0
Δεν έχει βαθμολογηθεί
Η βαθμολογία σας: Κανένα
    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας