Γραφεία ιδιωτικών ερευνών (ντεντέκτιβ)Γραφεία ιδιωτικών ερευνών (ντεντέκτιβ)

Πολλές φορές στη ζωή μας, μας προβληματίζουν διάφορες σκέψεις, και θέλουμε να μάθουμε για το παρελθόν κάποιου, ή έχουμε ανασφάλειες και υποψιαζόμαστε ότι μπορεί να μας απατάει ο/η σύντροφός μας, ή θέλουμε να ανακαλύψουμε μια αλήθεια που είναι δύσκολο να ανακαλύψουμε χωρίς στοιχεία. Αν έχουμε απλές ενδείξεις για κάτι και χρειαζόμαστε αποδείξεις, μπορούμε να απευθυνθούμε σε γραφείο ιδιωτικών ερευνών, δηλαδή να προσλάβουμε ντετέκτιβ. Θα ερευνήσει για εμάς και αν οι υποψίες μας, έχουν όντως βάση, θα μας βρει τις απαραίτητες αποδείξεις.

Οι υπηρεσίες που προσφέρει ένα γραφείο ιδιωτικών ερευνών είναι πολλές. Για παράδειγμα,
αναζητήσεις χαμένων συγγενών, παρακολουθησεις παιδιων , εξακρίβωση συζυγικής απιστίας, ειδικές φωτογραφήσεις, εντοπισμός κινητού τηλεφώνου ή υπολογιστή και ταυτοποίηση κατόχου, κληρονομικά, και αναλύσεις test DNA.

 

Γίνονται όμως και εταιρικές έρευνες όπως βιομηχανική αντικατασκοπεία , ανευρέσεις οφειλετών, αισχροκέρδεια στις πιστώσεις, ειλικρίνεια συνεργατών, χρηματαποστολές, προστασία προσώπων, τηλεφωνικές υποκλοπές, φοροδιαφυγή και φορολογικές έρευνες.

Για να επιλέξουμε σωστά το γραφείο που θα αναλάβει την υπόθεσή μας, πρέπει να προσέξουμε να  έχει όλα τα βασικά χαρακτηριστικά που χρειάζονται, για να μπορεί να ανταπεξέλθει σε μια έρευνα.
Πρέπει να έχει ένα έμπειρο και εκπαιδευμένο προσωπικό, σύγχρονο εξοπλισμό, αποτελεσματικότητα, αλλά πάνω απ'όλα διακριτικότητα και εχεμύθεια.

Δυστυχώς όμως, υπάρχουν και επιτήδειοι, που δηλώνουν ντεντεκτιβ , αλλά δεν έχουν ούτε τα κατάλληλα προσόντα και εφόδια, ούτε τον κατάλληλο εξοπλισμό με αποτέλεσμα να μας δίνουν ψεύτικες ελπίδες και πολλές φορές να μας βάζουν σε κίνδυνο. Η εξαπάτηση γίνεται πολύ εύκολα με παρουσίαση πλαστών πιστοποιήσεων, γι'αυτό πριν πάρουμε οποιαδήποτε απόφαση, πρέπει πρώτα να κάνουμε εμείς μια μικρή έρευνα μέσω διαδικτύου, ώστε να επιβεβαιώσουμε την εγκυρότητα και την αξιοπιστία του κάθε γραφείου.

Μερικά από αυτά που πρέπει να διαθέτει ένας σύγχρονος εξοπλισμός ενός ντεντέκτιβ είναι κάποιοι ανιχνευτές, βίντεο υψηλής ευκρίνειας, κάμερες, συστήματα για προστασία από υποκλοπές, συσκευές για απενεργοποίηση πομπών και προστασίας τηλεφωνικών υποκλοπών, και συστήματα εντοπισμού θέσεων.

Εκτός απ'όλα αυτά όμως, τα γραφεια ιδιωτικων ερευνων αναλαμβάνουν και τη φύλαξη κτιρίων αλλά και ανθρώπων όταν φυσικά διαθέτουν ειδική άδεια και εκπαιδευμένο προσωπικό. Όταν κάποιος άνθρωπος κινδυνεύει του παρέχεται προστασία πάντα με διακριτικότητα. Σε περίπτωση που έχει γίνει κάποια διάρηξη υπάρχει η δυνατότητα της εξέτασης δακτυλικών αποτυπωμάτων, για να βρεθεί ο δράστης.

Απ'την άλλη όμως μπορεί αυτή η εξέταση να χρησιμοποιηθεί και σε πιο απλές περιπτώσεις εκτός της διάρηξης, όπως ας πούμε για μια απλή εξαφάνιση ενός φακέλου από κάποιο γραφείο, πάντα μπορεί να υπάρχει κάποιος ένοχος.

Άρα, ό,τι και να μας προβληματίζει, ένας ντετέκτιβ μπορεί να μας βρει τη λύση για να μας
βγάλει από το αδιέξοδο.

http://www.gk-protection.gr/5
Μέσος Όρος: 5 (2 votes)
Η βαθμολογία σας: Κανένα
    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας