Φτιάχνοντας ένα λογαριασμό στο Paypal.Θα χρειαστείτε

Απαραίτητα:

Μια πιστωτική ή ακόμα καλύτερα χρεωστική electron visa κάρτα.

Μηνιαία αναφορά κίνησης λογαριασμού της κάρτας.

Σύνδεση στο internet.

 

Προαιρετικά:

Λογαριασμός καταθέσεων με IBAN

Προτείνεται λογαριασμός gmail πουπαρέχει υψηλό επίπεδο ασφάλειας.

Το Paypal είναι μια ηλεκτρονική τράπεζα που χρησιμοποιούν εκατομμύρια χρήστες σε όλον τον κόσμο. Είναι αξιόπιστο και εύχρηστο, χρησιμοποιείται κατά κόρον στο ebay ενώ κάποια καταστήματα του εξωτερικού το χρησιμοποιούν αποκλειστικά.

Πώς να φτιάξουμε λογαριασμό.

Μπαίνουμε στο paypal 

Πάνω δεξιά πατάμε το "sign-up" και επιλέγουμε τύπο εγγραφής. Αν είστε φυσικό πρόσωπο επιλέγετε το "personal", αν έχετε κάποια επιχείρηση και θέλετε να τη συνδέσετε με το paypal επιλέγετε το "Business".

Συνεχίζετε βάζοντας τα στοιχεία σας.

Όταν φτιάχνετε λογαριασμό να βάζετε τα πραγματικά στοιχεία σας.

Έχετε λοιπόν φτιάξει έναν λογαριασμό paypal. Τι πρέπει να κάνετε στη συνέχεια;

-Πατώντας στο Profile θα δείτε πολλές εργασίες που μπορείτε να κάνετε όσον αφορά τον λογαριασμό σας. Κάτω από την περιοχή Αccount Ιnformation, θα επιλέξετε τη διεύθυνση κατοικίας και αν θέλετε και το τηλέφωνο.

-Δίπλα, στο Financial information, θα πάτε Credit/Debit Cards και θα βάλετε τον αριθμό της κάρτας σας.Μπορείτε να βάλετε είτε χρεωστική είτε πιστωτική. Εδώ θα υποθέσουμε ότι έχετε μόνο χρεωστική electron visa.

Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να γίνεται και πιστοποιημένο μέλος. Το paypal  θα σας χρεώσει ένα μικρό ποσό (περίπου 2€) στην κάρτα. Μόλις σας έρθει η μηνιαία αναφορά λογαριασμού, θα σας ζητηθεί από to paypal ένας αριθμός που βρίσκεται στην αναφορά. Όταν το βάλετε θα είστε πιστοποιημένο (verified) μέλος και το ποσό που χρεωθήκατε θα σας επιστρέψει στο λογαριασμό του paypal.

Επίσης, σε περίπτωση που έχετε κάποια χρήματα στο paypal αλλά δεν επαρκούν για κάποια αγορά σας, αυτομάτως θα αφαιρεθούν από τον τραπεζικό λογαριασμό μέσω της χρεωστικής.

- Μπορείτε επίσης - ειδικά αν έχετε σκοπό να χρησιμοποιήσετε το paypal και για πωλήσεις- νά συνδέσετε κι έναν λογαριασμό τράπεζας. Απαραίτητο είναι να γνωρίζετε τον ΙΒΑΝ αριθμό (βρίσκεται στην πρώτη σελίδα του βιβλιαρίου σας).

Αυτά είναι τα βασικά για να έχετε έναν λογαριασμό στο paypal έτοιμο για αγορές ή πωλήσεις.

*update 2/10/2011

Επειδή ίσως η πιο συχνή ερώτηση είναι αυτή που αφορά τη χρήση της χρεωστικής στο paypal και πως διαχειρίζεται μια πληρωμή, παραθέτω ένα παράδειγμα από απάντηση σε σχετικό σχόλιο:

"Παράδειγμα 1) Έχεις στο paypal 30€ και στην κάρτα 40 € και αγοράζεις με paypal κάτι που κάνει 20€. Στο τέλος στο paypal θα μείνουν 10€ και στην κάρτα σου 40€

Παράδειγμα 2) Αν έχεις ποσό 30€ στο paypal και 40€ στην κάρτα και αγοράσεις με paypal κάτι που κάνει 60€. Από το paypal θα αφαιρεθούν και τα 30€ ενώ από την κάρτα θα αφαιρεθούν τα υπόλοιπα 30.Οπότε στο τέλος στο paypal θα μείνουν 0€ και στην κάρτα 10€"

**Αν έχετε περεταίρω απορίες σχετικές με το paypal, διαβάστε πρώτα τα σχόλια σε περίπτωση που έχουν ήδη απαντηθεί**

Τι να προσέξετε !!

Προσοχή στα e-mail που υποστηρίζουν ότι προέρχονται από το paypal. Πάντανα εξετάζετε το link στο οποίο καταλήγουν αλλιώς θα πέσετε θύμα phissing. Για μέγιστη ασφάλεια προτείνεται λογαριασμός gmail.

Το paypal χρεώνει ένα μικρό ποσοστό από τα λεφτά που εισπράττετε, πηγαίνετε στον τομέα βοήθειας και πληκτρολογήστε "fees" για να ενημερωθείτε σχετικά.

Σε περίπτωση που πέσετε θύμα απάτης το paypal εγγυάται το πλήρες ποσό. Μπορείτε να ανοίξετε μια υπόθεση για οποιοδήποτε παρόμοιο πρόβλημα αντιμετωπίσετε στο resolution centre.

Τα στοιχεία που βάζετε πρέπει να είναι πραγματικά και όμοια με  αυτά τηςταυτότητάς σας. Σε περίπτωση που κάνατε κάποιο λάθος στην καταχώρηση ονόματος υπάρχει σχετικός τομέας υποστήριξης του paypal.

Στην περίπτωση που θέλετε απεριόριστο ποσό συναλλαγών θα πρέπει να στείλετε μέσω ειδικής φόρμας που υπάρχει στο paypal ένα επίσημο έγγραφο που σας ταυτοποιεί (ταυτότητα, διαβατήριο κλπ) και ένα λογαριασμό που ναπιστοποιεί τη διεύθυνσή σας.

Θα μπορούσατε αντί να περιμένετε τη μηνιαία αναφορά να πάρετε τηλέφωνο την τράπεζά σας μετά από  2-3 μέρες να σας δώσει τον αριθμό για την πιστοποίηση του λογαριασμού σας. Το paypal κατηγορηματικά αποτρέπει από τη χρήση αυτής της εναλλακτικής για λόγους ασφάλειας του λογαριασμού σας. Ωστόσο είναι μια καλή λύση στην περίπτωση που έχετε χρεωστική και δεν έχετε επιλέξει αποστολή μηνιαίας αναφοράς των συναλλαγών σας όταν κάνατε την αίτηση γα κάρτα στην τράπεζα4.35
Μέσος Όρος: 4.4 (236 votes)
Η βαθμολογία σας: Κανένα


με την περσοναλ..

καλησπέρα κι απο μένα. με την πέρσοναλ,αν την συνδέσω με τον τραπεζικό μου λογαριασμό μπορω να πουλήσω πράγματα,κανονικά? δηλαδή τα χρήματα που θα μπαίνουν,θα φαίνονται αμέσως στον τραπεζικό μου λογαριασμό?

Μετα απο δυο

Μετα απο δυο μηνες προσπαθειας θα ηθελα τη βοηθεια σας. θελω να πουλησω δυο αντικειμενα, και αφου ανοιξα λογαριασμο στο pay pal και αφου εστειλα το κωδικο που μου εδωσε η τραπεζα μου υστερα εγινα verified.ok μεχρι εδω.Μπηκα λοιπον στο ebay για να ολοκληρωσω την αγγελια μου και μου εστειλε το εξης μνμ.

Attention

It looks like you've exceeded the dollar amount you can list. You can list up to £650,00 in total sales this month. The country that your PayPal account is registered under is not supported by PayPal's bank confirmation process. You can log in with a different account or create a new one registered in one of the following countries: Australia, Austria, Belgium, Canada, China, France, Germany, Hong Kong, India, Indonesia, Ireland, Italy, Japan, Netherlands, Philippines, Poland, Singapore, South Korea, Spain, Switzerland, Taiwan, Thailand, United Kingdom and United States.

Σας παρακαλω πολυ help!!!!Τι κανω???

Ασχετο....Μετά

Ασχετο....Μετά από πολύ ψάξιμο έχω καταλήξει σε αυτό http://adf.ly/?id=5155938 έχω μαζέψει 4 ευρώ σε 5 μέρες και βλέπουμε..μεσα απο μπλογκ σιτε η facebook

Καλημέρα ...εχω

Καλημέρα ...εχω το εξής πρόβλημα ..εχω λογαριασμό στην εμπορική τράπεζα ...εχω απλή Καρτα χρεωστικη....οταν την είχα βγάλει δεν είχα κάνει αίτηση για την μηνιαία κίνηση Λογαριασμου μου ....απο οτι βλεπω απο τα σχόλια και αν κατάλαβα καλα....χρειαζεται κάποιος αριθμός που βρίσκεται σε αυτήν την αναφορά λοιπον....κάποιος τετραψήφιος μάλιστα......εχω παει δυο φορες σε δυο τράπεζες εμπορικής και ενώ τους εχω εξήγηςει για πιο λόγο το θέλω μου λένε οτι δεν μπορούν να με βοηθήσουν και οτι εκτός απο το Ιβαν δεν υπάρχει κάποιος άλλος αριθμός που να αναγράφεται πάνω σε αυτήν την αναφορά.....μπορείτε να με βοηθήσετε???εχω καταλάβει εγω κατι λάθος απο τις οδηγίες σας???τι ειδουςαριθμος ειναι αυτός που χρειάζομαι για να βγάλω την PayPal ????
Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα!!!!

Δεν είναι

Δεν είναι τετραψήφιος αλλά τα 4 τελευταία ψηφία του αριθμού συναλλαγής. Η συναλλαγή αυτή γίνεται όταν θες να γίνεις πιστοποιημένο μέλος και σου αφαιρεί 1,5 € από το λογαριασμό σου. Θες λοιπόν μια αναφορά που θα έχει τις συναλλαγές του μήνα που εκτελέστηκε αυτή. Κοίτα μήπως κατά λάθος δεν έγινε πιστοποίηση και επομένως χρέωση. Επίσης δοκίμασε μέσω e-banking όπου σίγουρα αναγράφονται οι αριθμοί συναλλαγής.

Μετά από πολύ

Μετά από πολύ ψάξιμο έχω καταλήξει σε αυτό http://adf.ly/?id=5155938 έχω μαζέψει 4 ευρώ σε 5 μέρες και βλέπουμε..

Θέλω να κάνω

Θέλω να κάνω λογαριασμό στο paypal με κάρτα της συζύγου(χρεωστική), θα πρέπει να γίνει στο όνομά της ή μπορεί και στο δικό μου όνομα!
Ευχαριστώ!

Στο όνομά της

Στο όνομά της γιατί όλα αυτά τσεκάρονται από το σύστημα

paypal

geia sas, exo kanei ena logariasmo sto paypal και εχω μια χρεωστικη καρτα απο την εθνικη. το βασικο μου θεμα ειναι οτι στην καρτα αυτη ειναι δυο λογαριασμοι και εγω θελω να συνδεθει μονο ο ενασ με το paypal account μου. γινεται αυτο? πρεπει να συνεννοηθω με την τραπεζα η μολισ μπω στην διαδικασια να συνδεσω το paypal με την καρτα θα μου πει να δωσω τον ακριβη αριθμο λογαριασμου οποτε , δινω αυτον που θελω και τελειωσε το θεμα?

ΧΡΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!

Ξεκινήστε να βγάζετε χρήματα χωρίς να κάνετε απολύτως τίποτα!!! Κι όμως υπάρχει!!! Ξεκινάς με 1$ τη μέρα και μπορείς να φτάσεις μέχρι 100$ τη μέρα!!
Κάνε εγγραφή στο παρακάτω link, άνοιξε το πρόγραμμα, άφησε το να τρέχει στον υπολογιστή σου και άστο να σου δίνει λεφτά!!!
Για περισσότερες πληροφορίες http://coingeneration.com/auth/new/229145/
Καλά κέρδη!!!!

den mas xezeis re ntalara

den mas xezeis re ntalara

ερωτηση

γεια σας.θελω να ρωτησω κατι.πρεπει να κανω καποιες συναλλαγες απο ελλαδα οπου βρισκομαι με καποια εταιρεια στην αγγλια. η εταιρεια μου ειπε δεν θελει να της κανω καταθεση απο τραπ ελληνικη.σκεφτηκα οτι αν κανω λογαρ pay pal και τους κανω καταθεση απο εκει η εταιρεια που θα παρει τα χρηματα ειναι σε θεση να δει στοιχεια της καρτας μου?δηλαδη σε ποιο κρατος εδοθηκε η χρεωστικη που εχω στην pay pal.η ξερει οτι παιρνει τα χρηματα απο μενα μεσω pay pal και αυτο ειναι

Η εταιρεία θα

Η εταιρεία θα μπορεί να δει μόνο τα στοιχεία που δήλωσες στο paypal

Ακολούθησα τη

Ακολούθησα τη διαδικασία στο PayPal κανονικά, μέχρι που μου ζήτησε τον τετραψήφιο κωδικό. Έλα όμως που εγώ νόμισα πως έπρεπε να γράψω τα 4 τελευταία ψηφία της κάρτας και έτσι μετά από 3 αποτυχημένες προσπάθειες, την κάρτα δεν την δέχονται πια. Πρέπει ή να χρησημοποιήσω καινούρια ή να στείλω κάποια έγγραφα που προφανώς αποδεικνύουν ότι δεν είμαι κάποιος 3ος που προσπαθεί να χρησιμοποιήσει την κάρτα. Μήπως υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος για να δεχτούν και πάλι την κάρτα μου; Έχω εκνευριστεί τρομερά και δεν μπορώ να βγάλω άκρη!!! Ας με βοηθήσει κάποιος!!!ευχαριστω πολυ.

:)

geia s exw k gw t idio provlima k den mporw na t lusw t ekanes?

:)

apanthse m st e mail m se parakalw.....

Αυτά τα μέτρα

Αυτά τα μέτρα ασφάλειας, αν και εκνευριστικά μπορεί να αποδειχθούν σωτήρια σε περίπτωση που είμαστε υποψήφια θύματα. Βρες έναν γνωστό με scanner για να σκανάρεις τα έγγραφα που σου ζητάνε, σώσε τα σκαναρισμένα αρχεία ως φωτογραφίες και κάνετα εισαγωγή σε ένα έγγραφο word. Στείλε το αρχείο του word και το support θα σε καθοδηγήσει για τις επόμενες κινήσεις σου. Άλλος τρόπος από αυτόν ή να βγάλεις καινούεια κάρτα δεν υπάρχει.

internet card

θελω να μεταφερω μεσω paypal χρηματα που εχω σε μια internet card που εχω βγαλει απ την Κυπρο σε τραπεζικο λογ/σμο που εχω στην Ελλαδα. γινεται?και αν ναι πως?

διεθυνση κατοικίας

Λοιπόν εχω λογαριασμό στη eurobank και θέλω να βγάλω μια προπληρωμενη κάρτα.Το θέμα είναι ότι εχω δηλώσει δύο διεθυνσεις στην τράπεζα,μια της πόλης που σπουδαζω και μια της πόλης π εμένα πριν.Στο λογαριασμο μου στο paypal εχω δηλώσει μια τρίτη διευθυνση στην οποία θέλω να μου στέλνονται οι αγορές μου.Υπάρχει περίπτωση να εχω κάποιο πρόβλημα;

paypall

άνοιξα επαγγελματικό λογαριασμό διότι πουλάω κάποια πράγματα στο ρικάρντο.
τώρα τί κάνω;πως κάποιος θα αγοράζει τα πράγματα μου;που θα πρέπει να πάει για να αγοράσει;
πως μπορω εγώ να αγοράσω από κάποιον άλλο;
ευχαριστώ

εχω βγαλει μια

εχω βγαλει μια καρτα απο την eurobank μετα πηγα να εγγραφω στο site τησ paypal εχω βαλει ολα μου τα στοιχεια κανονικα και προσπαθω να πραγματοποιησω αγορα αλλα δεν μπορω θα πρεπει να περιμενω καποιο διαστημα?πηγαινοντασ βεβαια στο my account overview paypal balance 0euro αυτο εχει να κανει με τα χρηματα που υπαρχουν στην καρτα διοτι εγω εβαλα χρηματα στην καρτα .και επισησ μια τελευταια ερωτηση πηγαινοντασ να πραγματοποιησω την αγορα μου ζητηθηκιε το paypal eimail μου αν μου ειιπε οτι δεν το βρισκει αυτοσ επειδη ειναι καινουργιος ο λογαριασμος γινεται αυτο .Σε ευχαριστω πολυ εκ των προτερων γιατι ακρη δεν μπορω να βρω απ την τραπεζα δεν μου παν καν οτι πρεπει να κανω εγγραφη στην paypal

ΒΟΗΘΕΙΙΙΙΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(

Εδω και τοσο καιρο προσπαθω να βγαλω ακρη με το λογαριασμο Pay Pal και δεν μπορω...αν θα μπορουσες να με βοηθησεις θα το εκτιμουσα πολυ!

Εχω προβλημα με το ονομα που πρεπει να γραψω στο λογαριασμο, επειδη το ονομα μου ειναι ξενο. Γιατι αλλιως αναγραφεται στην τατυτοτητα και αλλιως στην καρτα Visa! Εγω ποια απ'τα δυο ονοματα πρεπει να χρησιμοποιησω? και ζηταει με λατινικους η ελληνικους χαρακτηρες?? Γιατι τα εχω δοκιμασει ολα και παλι δεν εχω βγαλει καμια ακρη! :(

Έκανα λάθος και δεν δέχονται την κάρτα...

Ακολούθησα τη διαδικασία στο PayPal κανονικά, μέχρι που μου ζήτησε τον τετραψήφιο κωδικό. Έλα όμως που εγώ νόμισα πως έπρεπε να γράψω τα 4 τελευταία ψηφία της κάρτας και έτσι μετά από 3 αποτυχημένες προσπάθειες, την κάρτα δεν την δέχονται πια. Πρέπει ή να χρησημοποιήσω καινούρια ή να στείλω κάποια έγγραφα που προφανώς αποδεικνύουν ότι δεν είμαι κάποιος 3ος που προσπαθεί να χρησιμοποιήσει την κάρτα. Μήπως υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος για να δεχτούν και πάλι την κάρτα μου; Έχω εκνευριστεί τρομερά και δεν μπορώ να βγάλω άκρη!!! Ας με βοηθήσει κάποιος!!!

paypal

Ακολούθησα τη διαδικασία στο PayPal κανονικά, μέχρι που μου ζήτησε τον τετραψήφιο κωδικό. Έλα όμως που εγώ νόμισα πως έπρεπε να γράψω τα 4 τελευταία ψηφία της κάρτας και έτσι μετά από 3 αποτυχημένες προσπάθειες, την κάρτα δεν την δέχονται πια. Πρέπει ή να χρησημοποιήσω καινούρια ή να στείλω κάποια έγγραφα που προφανώς αποδεικνύουν ότι δεν είμαι κάποιος 3ος που προσπαθεί να χρησιμοποιήσει την κάρτα. Μήπως υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος για να δεχτούν και πάλι την κάρτα μου; Έχω εκνευριστεί τρομερά και δεν μπορώ να βγάλω άκρη!!! Ας με βοηθήσει κάποιος!!!τι να κάνω από δω και πέρα;;

Aνάληψη χρημάτων από paypal σε τραπεζικό λογαριασμό.

Κατ' αρχήν γεια σου,έχω τραπεζικό λογαριασμό στην τράπεζα Κύπρου
και θέλω για πρώτη φορά να σηκώσω χρήματα από το paypal.Θα σου ήμουν υπόχρεος αν μου έδινες απαντήσεις στις εξής ερωτήσεις:
1.)Tο ονοματεπώνυμο μου,το όνομα της τράπεζας και η τοποθεσία της τράπεζας πρέπει να αναγραφεί με λατινικούς χαρακτήρες
ή με ελληνικούς; 2.)Για τοποθεσία γράφω γενικά Αθήνα ή ακριβής διεύθυνση;θα πειραματιζόμουν αλλά στο paypal γράφει καθαρά ότι αν κάνεις λάθος στην ονομασία η ανάληψη ακυρώνεται και σε χρεώνουν ένα ποσό!!!

paypal: "den uparxoun lefta gia na oloklhrwthei h sunallagh"

exw logariasmo sto paypal me mia xrewstikh visa electron edw kai arketa xronia kai oles tis sunallages mou sto diaduktio tis ekana panta mesw paypal... apla katetheta sthn trapeza ta lefta pou xreiazontan gia thn oloklhrwsh ths sunallaghs, plhrwna kai ola kalws....

ton teleutaio xrono kathe fora pou katathetw xrhmata sto logariasmo tis trapezas, paw na plhrwsw kai sunexeia lamvanw to idio message oti den yparxoun lefta sto paypal!

ti sta kommatia sumvainei?? kanw kapoio lathos - uparxei kamia lush?? euxaristw prokatavolika.

*sto logariasmo tou paypal exw mono mia xrewstikh carta kai auth san primal.

**apo thn trapeza mou lene oti einai provlima tou paypal.

***skeftomai na allaxw trapeza

Καλημέρα,

Καλημέρα, διάβασα στο άρθρο ότι μπορείς να έχει χρεωστική ή πιστωτική κάρτα και θέλω να ρωτήσω αν μπορείς να έχεις μια e-prepaid card την οποία τη γεμίζεις ηλεκτρονικά από κάποιο δικό σου λογαριασμό. http://www.eurobank.gr/online/home/generic.aspx?id=1026&mid=693&lang=gr

ευχαριστώ

hi

mporw na ma8w kapos posa lefta exw sthn paypal xoris na paw sthn trapeza???

Καλό θα ήταν να

Καλό θα ήταν να ξαναδιαβάσεις το άρθρο μαζί με τα σχόλια για να καταλάβεις περί τίνος πρόκειται. Σαφώς μπορείς να δεις πόσα λεφτά έχεις μέσα στο paypal με το που συνδεθείς στο λογαριασμό σου.

παιδια θελω να

παιδια θελω να αγορασω απο το ebay μου λεει μονο μπορεις να πληρωσεις με paypal. εχω που εχω prepaid card στην τραπεζα κυπρου χρειαζεται να κανω λογοριασμο στο paypal η μπορω με την prepaid να πληρωσω χωρις να κανω λογαριασμο paypal?

Όταν κάνεις

Όταν κάνεις checkout, δηλαδή την διαδικασία πληρωμής με paypal από το καλάθι αγορών, σε βγάζει σε μια σελίδα που σου βγάζει κάτω δεξιά 2 επιλογές. Είτε να πληρώσεις με paypal είτε ως paypal guest με πιστωτική. Επιλέγεις το 2ο

Μου ηρθε το email

Μου ηρθε το email οτι εχω εγγραφει στη paypall και οτι πρπει να το επιβεβαιωσω. Παταω activate my account αλλα μου βγαζει σφαλμα που λεει
We have detected an error in the link that you just used. This error is often caused when a link is split between two lines. To function properly, the full link must be entered into your browser window.

To properly enter the link:

Copy and paste the first line of the URL into the address bar of your browser window.
Copy and paste the second line in the address bar of the same browser window, directly after the first line.
Make sure there are no spaces in the newly formed link.

Message 3019
ΤΙ πρεπει να κανω???
Ευχαριστω εκ των προτερων

Στην ουσία ο

Στην ουσία ο browser σου "έσπασε" το link σε 2 μέρη με αποτέλεσμα να σου βγάζει αυτό το μήνυμα αφού δεν καταλαβαίνει που θες να πας. Μια λύση είναι να κάνεις δεξί κλικ στο activate my account, αντιγραφή τοποθεσίας δεσμού και μετά επικκόληση στην μπάρα διευθύνσεων. Αν πάλι στο βγάζει, θα κάνεις την επικόλληση σε ένα σημειωματάριο, θα εξαλείψεις τυχόν κενα μεταξύ κάποιων σημείων (συνήθως είναι μετά το "/") μέσα στην διεύθυνση και μετά θα κάνεις επιλογή-αντιγραφή και επικόλληση στον browser.

Καλησπέρα!

Καλησπέρα! ΉΘελα να σας ρωτήσω εγώ έκανα paypal και προσπάθησα να το συνδέσω με την κάρτα μου. Συνδέθηκα από το ίντερνετ με τον λογαριασμό της κάρτας και φάνηκε η χρέωση αλλά όχι ο τετραψήφιος κωδικός , απλά ένας πενταψήφιος. Πρέπει να περιμένω κάποιες μέρες για να εμφανιστεί;

Βασικά δεν

Βασικά δεν βγαίνει κάποιος τετραψήφιος, είναι τα 4 τελευταία ψηφία του κωδικού συναλλαγής που τυπώνεται στη μηνιαία αναφορά της τράπεζας. Από όσο ξέρω αυτός ο κωδικός είναι πολύ παραπάνω από 5 ψηφία. Άσε να περάσουν μερικές μέρες και αν δεν εμφανιστεί τηλεφώνησε στην τράπεζα να στο πούνε

οταν βαζω τον

οταν βαζω τον κωδικο επαληθευσης μετα απο ποση ωρα μπορω να κανω παραγγελια, thanks

Με το που το

Με το που το βάλεις και γίνεις πιστοποιημένο μέλος αμέσως μπορείς να κάνεις συναλλαγές

PAYPAL ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ VERIFY!!!!!!

Εχω ενα μεγαλο προβλημα με το paypal και εχω κολησει κανα μηνα τωρα. ΔΕΝ γινεται να το κανω verify!!Λοιπον προσπάθησα να συνδέσω με έναν λογαριασμό Paypal μια κάρτα Visa Electron (χρεωστική). Αλλα συνεχεια αποτυχενει και μου βγαζει αυτο το μηνυμα: "This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card."..Τα στοιχεια μου ολα σωστα.Mηπως γινεται μονο credit card?? Αν εχετε καμια σοβαρη απαντηση στειλτε μου στο kostas.statharas@gmail.com

Thanks!

θα σε βοηθησω

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ VERIFY ΜΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ PAYPAL
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ
ΔΙΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ PAYPAL ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ.

ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΡΤΕΣ

ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΡΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ.

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΑ.... :)

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ

ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ

Για κάποιο λόγο

Για κάποιο λόγο κάποιες κάρτες δεν τις δέχεται κι ας ικανοποιούν όλα τα τυπικά απαιτούμενα. Το έχω αναφέρει στα σχόλια. Στο παρελθόν π.χ. είχα δοκιμάσει με κάρτα της ΤΤ visa electron χωρίς τύχη. Απ' ό,τι έχω αποκομίσει από τα σχόλια, οι χρεωστικές Visa της Eurobank, Κύπρου και Alpha είναι συμβατές με το paypal. Αν έχεις κάποια από αυτές νομίζω θα γινόταν οι δουλειά σου. Τώρα, πολύ πιθανόν να αδικώ χρεωστικές άλλων τραπεζών αλλά αναφέρω μόνο αυτές που έχουν φτάσει στην αντίληψή μου.

πως μπορω να

πως μπορω να βαλω λεφτα στο paypal αν δεν εχω καρτα σε τραπεζα?

Έχω απαντήσει

Έχω απαντήσει στην ίδια ερώτηση 6 σχόλια παρακάτω... γενικά πρώτα να διαβάζετε τα σχόλια γιατί πιστεύω ότι έχουν απαντηθεί ήδη τα περισσότερα θέματα.

HELP 2

aa kai kati allo.... pios einai aytos o perivohtos arithmos epivevewshs pou prepei na valoume kai ti einai ayth h mhniea anafora apostolhs...exw mperdeytei!! egw twra exw kanei logariasmo sto paypal,mou rthe email kai ola ta sxetika...ti kanw twra pigenw kanw parragelies kanonika h perimenw na ginei ayth h diadikasia me ton 4pshfio kwdiko epivevewshs???? pou ton vriskw ayton...??? enas 16pshfios pou einai sto mprostino meros ths prepaid mou exei kapia sxesh h einai akiros...????
(apantise grigora pleaseeeee)

HELP....

kalispera kai sygxarhthria gia thn politimh boitheia sas!!!
exw kapoies apories omws...eftiaxa hdh twra logariasmo sto paypal kai mou xei bgalei 2 epiloges: Top up my
PayPal account kai
Pay with my
credit card
ti apo ta 2 na dialeksw???? a kai kt allo to onoma mou to bala etsi opws einai sthn taytothta sta ellinika....ekana blakeia? mipos eprepe na to valw sta greeklish???

Στην ουσία σου

Στην ουσία σου λέει να επιλέξεις αν θες να "φορτώνεις" το λογαριασμό του paypal μέσω τραπεζικού έμβάσματος ή μέσω κάρτας που θα συνδέσεις στο λογαριασμό σου. Εγώ προτείνω το δεύτερο. Το όνομα καλό είναι να μπαίνει στα λατινικά... τώρα, αν το έβαλες στα ελληνικά δε νομίζω να έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα, αλλιώς μέσα από το support του paypal ζήτα να στο αλλάξουν.
Για τον 4ψήφιο. Όταν κάνουμε αίτηση στην τράπεζα για χρεωστική συνήθως μας ρωτάνε αν θέλουμε ή όχι μηνιαία αναφορά κίνησης του λογαριασμου που θα μας έρχεται στο σπίτι ή ηλεκτρονικά. Εκεί θα βρίσκεται και ο τετραψήφιος αριθμός (αν θυμάμαι καλά τα 4 τελευταία ψηφία του κωδικού συναλλαγής με το paypal).

BUSINESS NAME-ACCOUNT NAME

Αγαπητέ...
θα ήθελα την αποψη σου για ένα θέμα το οποίο -μάλλον έχει προβληματίσει πολύ κόσμο άλλα δεν έχω βρεί σαφή απάντηση-.
Σκέφτομαι να στήσω ένα on-line shop το οποίο έχει ένα διακριτικό τίτλο που δεν συμφωνεί με τα στοιχεία του λογαριασμού τραπέζης και επίσης και της αντίστοιχης debit card visa που θέλω να συνδέσω πάνω του στον (αφορά λογαριασμό business που θα στηθεί στο paypal. )
Εχεις υπόψιν σου αν υπάρχει τέτοια δυνατόττητα μέσω paypal?

Εχεις υπόψιν σου αν ALPHA BANK ENTER VISA (είναι debit card) συνδέεται στο paypal? (μήπως απαιτείται κάποια επικοινωνία με την τράπεζα προηγουμένως??)

Επίσης δεν δίνεται καθόλου η δυνατότητα για premier accounts, παρά μόνο personal και business.

Ευχαριστώ και πάλι εκ των προτέρων (σε έχω ήδη απασχολήσει και στο παρελθόν και ευχαριστώ)

Παν

Κατά την

Κατά την εγγραφή σου στον business λογαριασμό βάζεις και τα στοιχεία της εταιρείας αλλά και τα προσωπικά σου στοιχεία. Λογικά η κάρτα της alpha θα συνδέεται αρκεί να είναι visa. Υπενθυμίζω ότι η κάρτα απαιτείται για αγορές και για πιστοποίηση του λογαριασμού.
Από τη στιγμή που θα κάνεις εταιρικό λογαριασμό και θα θες να δέχεσαι χρήματα στον τραπεζικό σου λογαριασμό θα πρέπει να καταχωρήσεις και τα στοιχεία που έχεις στην τράπεζα. Το paypal συνδέει αυτόματα το όνομα της εταιρείας σου με τον τραπεζικό λογαριασμό και δεν θα έχεις πρόβλημα αρκεί τα στοιχεία που θα καταχωρήσεις στο σχετικό τομέα του paypal (Η καταχώρηση γίνεται αν πας Profile>>Add or Edit Bank Account) να συμφωνούν με τα στοιχεία του λογαριασμού σου στην τράπεζα.
Όντως για την Ελλάδα υπήρχαν standard, premier, business επιλογές εγγραφής και το paypal το άλλαξε τον περασμένο Νοέμβρη μόνο σε Personal και Business. Ουσιαστικά δεν έχει αλλάξει κάτι. Personal είναι ας πούμε κάτι αντίστοιχο standard/premier και business ως έχει.

τι κανω για να βαλω χρηματα εγω που δεν χρησιμοποιω καρτες?

για να καταλαβω ,τα στοιχεια που μου εχουν ερθει στο ε-μαιλ ειναι ο προσωπικοσ μου λογαριασμος για το παυ-παλ στην αμερικαν βανκ? παω δλδ στην τραπεζα κ κανω απλα καταθεση?

Τα στοιχεία που

Τα στοιχεία που σου ήρθαν αφορούν την online υπηρεσία paypal. Για να "φορτώσεις" το λογαριασμό σου θα πας My Account>Τop up και θα σημειωσεις λεπτομερώς τα στοιχεία λογαριασμού που έχει το paypal στην American Bank.
To transfer id είναι ο μοναδικός αριθμός που σου παρέχει η υπηρεσία για να μπορεί να σε ταυτοποιήσει κατά την μεταφορά των χρημάτων. Πας σε μια τράπεζα με αυτά τα στοιχεία και ακολουθείς την διαδικασία όπως κάνουμε ένα έμβασμα.
Σημαντικό είναι το όνομα που έχει η τράπεζα που θα πας να είναι ακριβώς ίδιο με αυτό που έχεις δηλώσει στο paypal.    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας