Φωτοβολταϊκά ΘεσσαλονίκηΕνώ άνεμοι με ταχύτητα έως και 120 χιλιόμετρα ανά ώρα και καταρρακτώδεις βροχές από τον τυφώνα Sandy έπληξαν και προκάλεσαν σημαντικές υλικές ζημιές σε όλες  τις βορειοανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες, δύο μεγάλα εμπορικά φωτοβολταϊκά  συστήματα που είναι εγκατεστημένα στο  Harleysville (510 kWp) και στο Lansdale (409 KWp) της πολιτείας της Φιλαδέλφεια δεν υπέστησαν βλάβες.

Το φωτοβολταϊκό σύστημα της  Harleysville, οποίο εντάχθηκε στο δίκτυο από  τα μέσα του 2011, ενσωματώνει 1860 πολυκρυσταλλικά πάνελ, ενώ το σύστημα του Lansdale 1461 πάνελ.

Ο σχολαστικός ποιοτικός έλεγχος και η στιβαρή κατασκευή της μονάδας, καθώς και η ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες της εγκατάστασης συνέβαλε στην ικανότητα του συστήματος να αντέξει την καταιγίδα χωρίς ζημιές.

Η κατασκευάστρια εταιρεία έκανε ελέγχους αμέσως μετά την καταιγίδα και διαπίστωσε ελαφριές φθορές,  ενώ και τα δύο συστήματα παρήγαν στο 100 τοις εκατό μόλις επανήλθε το ηλεκτρικό δίκτυο. Αυτό έγινε στη Harleysville τρεις ολόκληρες ημέρες μετά την καταιγίδα. Αν αναλογιστεί κανείς ότι τα πάνελ του υψηλότερου επιπέδου απέχουν από 8,5 έως 12 μέτρα από το έδαφος, είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό το γεγονός ότι πάνελ ήταν όλα στη θέση τους και παρήγαν κανονικά.5
Μέσος Όρος: 5 (1 vote)
Η βαθμολογία σας: Κανένα


Κατατοπιστικότ

Κατατοπιστικότατο !!! Thanks :)    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας