Φωτοβολταϊκά στις στέγες: Τι πρέπει να κάνω για να τοποθετήσω φωτοβολταϊκά στη στέγη μου;Θα χρειαστείτε

Στέγη ή ταράτσα, μια καλή εταιρία και ένα συμφέρον δάνειο!

Πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται τι είναι επιτέλους αυτό το πρόγραμμα για τα φωτοβολταϊκά στις στέγες  και ποιες είναι οι προϋποθέσεις ώστε να μπορέσει κάποιος να τοποθετήσει φωτοβολταϊκά στη στέγη του.

Καταρχήν θα πρέπει να έχετε στη διάθεσή σας, δηλαδή στην κυριότητά σας στέγη ή ταράτσα. Σε περίπτωση που μένετε σε πολυκατοικία, θα πρέπει να έχετε τη συγκατέθεση των υπόλοιπων ενοίκων της πολυκατοικίας.

Περισσότερες λεπτομέρεις για το ποιες ακριβώς είναι οι προϋποθέσεις για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών στις στέγες  μπορείτε να βρείτε στο σύνδεσμο που μόλις έδωσα! 

Αυτό που θα πρέπει βαισκά να προσέξετε είναι η επιλογή της εταιρίας η οποία θα αναλάβει την εγκατάσταση των φωτοβολταϊκών σας.

Μπορείτε να δείτε σε αυτό το χρήσιμο άρθρο τι ακριβώς πρέπει να προσέξετε στην επιλογή της εταιρίας φωτοβολταϊκών !

Επίσης, καλό θα ήταν η εταιρία η οποία θα αναλάβει την εγκατάσταση να είναι μέλος του ΣΕΦ, δηλαδή του Συνδέσμου Εταιριών Φωτοβολταϊκών. Κάτι τέτοιο, σε κάθε περίπτωση, δίνει μια "ασφάλεια σε εσάς". Δείτε εδώ τα μέλη του ΣΕΦ !

Τέλος, θα πρέπει να βρείτε την πιο συμφέρουσα λύση όσον αφορά το δάνειο για φωτοβολταϊκά που θα επιλέξετε. Στο link σας δίνω μπορείτε να δείτε τα δάνεια που προσφέρουν οι τράπεζες για φωτοβολταϊκά !

Καλή τύχη! 

 

Τι να προσέξετε !!

Σε ποια εταιρία θα απευθυνθείτε!3
Μέσος Όρος: 3 (2 votes)
Η βαθμολογία σας: Κανένα
    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας