Φλερτ στο Internet: Πώς θα τα καταφέρεις?Το ιντερνετ έχει μπει ξεκάθαρα στη ζωή μας και επηρεάζει σε πολύ μεγάλο βαθμό την καθημερινότητα μας άρα και τις σχέσεις μας. Περίμενες, λοιπόν, οτι δεν θα επεκταθεί και στο παιχνδίδι του φλερτ? Πολλοί είναι αυτοί που το χρησιμοποιούν το φλερτ στο ιντερνετ και έχουν επιτύχει. Άλλοι το κατακρίνουν. Όπως και να έχει το φλερτ στο ιντερνετ υπάρχει και εξαπλώνεται γρήγορα. Εσύ? Θα πάρεις μέρος? 

Αν ναι τότε υπάρχουν κάποια σημεία που πρέπει να προσέξεις. Μην ξεχνάς οτι και πάλι μιλάμε για φλερτ και μάλιστα έχεις να συναγωνιστείς πολλούς που μπορεί να εφαρμόζουν την ίδια τακτική. Πώς θα ξεχωρίσεις?

 

  • Προσωπικες πληροφορίες: Πρέπει να προσέξεις σε κάθε περίπτωση τα στοιχεία που εμφανίζονται στο προφιλ σου. Μην δημοσιοποιείς προσωπικά στοιχεία όπως η διεύθυνση σου.
  • Μην κάνεις φίλους τους πάντες: Δεν έχει νόημα να κάνεις τους κάνεις όλους φίλους. Αν μιλάμε για το Facebook, υπάρχει περίπτωση να τιμωρηθείς.
  • Κάνε την σωστή επιλογή: Πριν μιλήσεις σε κάποιον-α ψάξε αρκετά καλά το προφιλ του/της. Βεβαιώσου οτι σε ενδιαφέρει. Μην χάνεις χρόνο με περιπτώσεις που δεν σε ενδιαφέρουν πολύ εξ αρχής.
  • Φτιάξε σωστά το προφιλ σου: Δείξε αυτά που θέλεις και κρύψε οτι δεν θέλεις να φαίνονται..
Διάβασε ολόκληρο το άθρο στο παρακάτω link:
Φλερτ στο Ιντερνετ: Τι πρέπει να προσέξεις
 
Διάβασε όλα τα άρθρα σχετικά με το φλερτ εδώ

 0
Δεν έχει βαθμολογηθεί
Η βαθμολογία σας: Κανένα
    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας