Φαρμακείο Online - pharmaworld.grΨάχνετε συμπλήρωμα διατροφής για αδυνάτισμα κατάλληλο για άνδρες σε φαρμακείο online . Το pharmaworld.gr έχει για εσάς την κατάλληλη λύση και αυτή είναι το kilokiller men.

Το Kilokiller Men για τη μείωση του τοπικού πάχους είναι συμπλήρωμα διατροφής ειδικά σχεδιασμένο για άνδρες και αποτελεί το απόλυτο όπλο ενάντια στα περιττά κιλά και στο τοπικό πάχος. Το kilokiller men επειδή είναι κατάλληλο για αδυνάτισμα στην περιοχή της κοιλιάς, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από γυναίκες με τοπικό κοιλιακό πάχος.

Τα φυτικά συστατικά του βοηθούν στην καύση θερμίδων και στη μείωση του λίπους στην περιοχή της κοιλιάς. Ο συνδιασμός των δραστικών συστατικών CLA,ιωδίου,χρωμίου,εκχυλίσματος γαρδένιας και αποστάγματος σταφυλιού εμποδίζει τον μηχανισμό αποθήκευσης λίπους χωρίς απώλεια μυϊκης μάζας. Ταυτόχρονα μειώνει το "σωσίβιο" στην περιοχή της κοιλιάς. Τέλος βοηθά στην απομάκρυνση των τοξινών και τον περιορισμό του τοπικού πάχους.

Κάθε συσκευασία περιέχει 20 κάψουλες για αγωγή 20 ημερων.

Για καλύτερα αποτελέσματα, ακολουθείστε το πρόγραμμα διατροφής και άσκησης που προτείνεται στο εσώκλειστο φυλλάδιο.

Προσοχή, δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί από άτομα που έχουν πρόβλημα με το θυροειδή τους αδένα γιατί περιέχει ως βασικό συστατικό το ιώδιο.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης διατροφής.

Επισκεφθείτε το φαρμακείο online  pharmaworld.gr και δείτε πως μπορείτε να επωφεληθείτε από τις ειδικές προσφορές στο kilokiller men.0
Δεν έχει βαθμολογηθεί
Η βαθμολογία σας: Κανένα
    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας