Συχνές Ερωτήσεις

Το postokano.gr είναι ένας δικτιακός τόπος μέσα στον οποίο μπορείτε να βρείτε άρθρα που έχουν δημοσιεύσει διάφοροι χρήστες με μορφή οδηγιών που περιγράφουν πώς μπορεί κάποιος να λύσει διάφορα προβλήματα και να πετύχει κάποιο σκοπό ή απλά πώς να κάνει οτιδήποτε. Οι εγγεγραμένοι χρήστες του postokano.gr έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν ενεργά στην δημιουργία άρθρων στον δικτυακό τόπο. Επίσης οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα υποβολής σχολίων, να προτείνουν τίτλους άρθρων που δεν υπάρχουν ακόμη στο ευρετήριο του δικτιακού τόπου κ.τ.λ

Μπορείτε πολύ εύκολα να γίνετε μέλη στο postokano.gr Ακολουθήστε αυτόν τον σύνδεσμο και συμπληρώστε την φόρμα εγγραφής (http://www.postokano.gr/user/register).

Μπορείτε να επικοινωνίσετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομίου στην διέθυνση support@postokano.gr Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε από το email που δώσατε κατά την εγγραφή σας στο ποσtokano.gr και ζητήστε να σας στείλουμε το username σας.

Όχι. Το όνομα χρήστη το επιλέγετε κατά την εγγραφή σας και δε μπορείτε να το αλλάξετε.

Ακολουθήστε τον σύνδεσμο Ξέχασα τον κωδικό μου που εμφανίζεται στην φόρμα Σύνδεσης (Login) και συμπληρώστε το όνομα χρήστη (username) και το email που χρησιμοποιήσατε κατα την διαδικασία εγγραφής σας στο postokano.gr. Μόλις το κάνετε αυτό ακολουθήστε τα βήματα για αναφέρονται.

Αφού κάνετε Σύνδεση από το μενού Ο λογαριασμός μου επιλέξτε Επεξεργασία. Αλλάξτε τον κωδικό σας και πατήστε το κουμπί Ενημέρωση.

Αν επιθυμήτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα και περιεχόμενα από το postokano.gr, θα πρέπει να επικοινωνίσετε μαζί μας(link) και να εξασφαλίσετε γραπτή άδεια η οποία θα αποσταλεί σε εσάς μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομίου. Επίσης δείτε τους Όρους Χρήσης που ισχύουν για το postokano.gr(link).

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την φόρμα επικοινωνίας που υπάρχει στην ιστοσελίδα και να στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στον υπέθυνο διαφήμισης(link).

Η πρόσβαση στον δικτιακό τόπου postokano.gr και σε όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει είναι εντελώς δωρεάν ακόμη και στους επισκέπτες του διαδικτυακού τόπου.

Για κάθε άρθρο το οποίο καταχωρείτε παίρνετε 50 πόντους.
Για κάθε σχόλιο το οποίο καταχωρείτε παίρνετε 1 πόντο.
Για κάθε φίλο που εγγράφεται μετά από πρόσκλησή σας παίρνετε 20 πόντους.

Για να κλείσετε το λογαριασμό σας θα πρέπει να στείλετε ένα email από την ηλεκτρονική διεύθυνση που δώσατε κατά την εγγραφή σας στο support@postokano.gr  με θέμα "Διαγραφή από το postokano.gr" και περιεχόμενο το όνομα χρήστη (username) που δίνετε για να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας.

Μπορείτε να βάλετε συνδέσμους στις προσωπικές σας σελίδες ή blogs, προς το postokano.gr με οποιοδήποτε τρόπο θέλετε.    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας