Εντοπισμός Θέσης Κινητού ΤηλεφώνουΘα χρειαστείτε

Το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός Detective αναλαμβάνει με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και κυρίως εχεμύθεια, κάθε τύπου επιχειρηματική ή ιδιωτική έρευνα. Μέσα από ένα δίκτυο πιστοποιημένων και εγκεκριμένων συνεργατών σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη, εγγυάται λειτουργία ερευνών μέσα σε ένα ολοκληρωμένο και επικυρωμένο νομικό πλαίσιο. Μέσω έρευνας με ηλεκτρονική παρακολούθηση, είμαστε σε θέση να παρέχουμε σε πελάτες που αντιμετωπίζουνε προβλήματα στις επιχειρήσεις τους, υπηρεσίες όπως εύρεση κατόχου κινητού τηλεφώνουανάκτηση δεδομένων από κινητόεπαναφορά δεδομένων που έχουν διαγραφεί από κινητόεντοπισμό θέσης κινητού τηλεφώνουπαρακολούθηση δικτύουπαρακολούθηση υπολογιστή από απόσταση, παρακολούθηση Facebook, παρακολούθηση msn, εντοπισμός διεύθυνσης IPεντοπισμός οχήματος μέσω δορυφόρου και γενικότερα διαθέτουμε τις γνώσεις για  τα πιο σύγχρονα συστήματα παρακολούθησης χώρου, αυτοκινήτου, κινητού και υπολογιστή, πάνω στις οποίες μπορείτε να μας συμβουλευτείτε.

 

Ο όρος Υπηρεσίες Εντοπισμού (Location Services, LCS) αναφέρεται σε όλες εκείνες τις υπηρεσίες οι οποίες κάνουν χρήση της γνώσης της ακριβούς θέσης μια Κινητής Μονάδας (ΚΜ). Υπηρεσίες εντοπισμού μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τους διαχειριστές δικτύων, τους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας και από τρίτους παρόχους υπηρεσιών.

Η θέση ενός κινητού τηλεφώνου μπορεί πλέον να βρεθεί εύκολα και γρήγορα, μέσα από τις συσκευές εποπτείας. Στην αναζήτηση συσκευών εποπτείας συντέλεσε το γεγονός ότι ο μεγαλύτερος αριθμός των έκτακτων κλήσεων προέρχονται από κινητά τηλέφωνα. Θα ήταν άσχημο, λοιπόν, ένας χρήστης κινητού τηλεφώνου να πραγματοποιούσε μια κλήση έκτακτης ανάγκης   και να μην υπήρχε η δυνατότητα του εντοπισμού του.

Στην αγορά υπάρχουν πολλές συσκευές εντοπισμού. Αυτό που κάνουν οι περισσότερες συσκευές  είναι να στέλνουν τη θέση τους με μορφή γεωγραφικών συντεταγμένων. Δηλαδή, για να εντοπίσεις το στόχο σου θα χρειαζόσουν  και άλλες παρόμοιες συσκευές που κυκλοφορούν στο εμπόριο και θα πρέπει παράλληλα
να βρίσκεσαι μπροστά σε υπολογιστή, να έχεις πρόσβαση στο διαδίκτυο και για κάθε νέα θέση να πληκτρολογείς κάθε φορά δύο οκταψήφιους αριθμούς (γεωγραφικό μήκος και πλάτος) στις αντίστοιχες ιστοσελίδες.

Όμως με την εξέλιξη της τεχνολογίας στον εντοπισμό θέσης κινητού τηλεφώνου, πλέον μπορείς να παρακολουθείς σε πραγματικό χρόνο το στόχο σου από το κινητό σου με 3 διαφορετικούς τρόπους:
Πρώτον, με λήψη ακριβούς διεύθυνσης, ταχύτητας και ώρας μέσω SMS (υπηρεσία SMS), Δεύτερον, με στίγμα στο χάρτη Google Maps του κινητού σου (υπηρεσία Google Maps) και
τρίτον με στίγμα στο χάρτη Destinator του κινητού σου (υπηρεσία Destinator Maps).

Οι υπηρεσίες εντοπισμού διακρίνονται σε τέσσερις  κατηγορίες:

Στις εμπορικές υπηρεσίες εντοπισμού, οι οποίες χρησιμοποιούνται από εξωτερικούς παρόχους υπηρεσιών και όχι από τους διαχειριστές των δικτύων. Πλοήγηση, πληροφορίες κίνησης στους δρόμους, λίστα κοντινών προορισμών, ειδικές προσφορές και διαφημίσεις είναι μερικές από τις εφαρμογές οι οποίες ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία.

Στις  εσωτερικές υπηρεσίες εντοπισμού, οι οποίες χρησιμοποιούνται για τη βελτίωση των λειτουργικών διαδικασιών των δικτύων. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι η μεταγωγή βοηθούμενη από τη θέση του συνδρομητή και η εισαγωγή ειδικών χρεώσεων ανάλογα με τη θέση (χαμηλή χρέωση για κλήσεις από κατοικία, γραφείο κτλ).

Στις υπηρεσίες εντοπισμού έκτακτης ανάγκης, οι οποίες χρησιμοποιούνται για τον προσδιορισμό της θέσης ενός συνδρομητή, ο οποίος καλεί για βοήθεια και τέλος στις  υπηρεσίες εντοπισμού για την εφαρμογή της έννομης τάξης, οι οποίες παρέχουν πληροφορίες για τη θέση του συνδρομητή στις αρχές. Αυτή η εφαρμογή αποτελεί ένα ισχυρό εργαλείο της αστυνομίας, όμως η χρήση της δημιουργεί σοβαρές αντιδράσεις, καθώς κάθε συνδρομητής κινητής τηλεφωνίας θα έχει συνεχώς μια συσκευή, η οποία μπορεί να προσδιορίζει τις κινήσεις του. Φυσικά, η συσκευή μπορεί να απενεργοποιηθεί, όμως η εφαρμογή παραμένει ένα τρομακτικό εργαλείο σε περίπτωση που εκπέσει σε λάθος χέρια.

 

 0
Δεν έχει βαθμολογηθεί
Η βαθμολογία σας: Κανένα
    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας