Ενοικιαζομενα δωματια και Ξενοδοχεια Astoria στην Πάρο 

Στο βόρειο μέρος της Πάρου και μέσα στη Νάουσα βρίσκεται η οικογενειακή επιχείρηση μας. Σε μια πραγματικά ήσυχη περιοχή έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τις καλοκαιρινές διακοπές σας και τα μπάνια σας.

Σε απόσταση πολύ κοντινή από τα ενοικιαζόμενα δωμάτια μας βρίσκεται η παραλία των Αγίων Αναργύρων. Μπορείτε να φτάσετε περπατώντας στην παραλία και να απολαύσετε το μπάνιο σας καθώς η απόσταση είναι μόλις 250 μέτρα από τα δωμάτια μας. Εναλλακτικά και κοντά στην Νάουσα μπορείτε να επισκεφθείτε και τις εξής παραλίες: Αμπελάς, Σάντα Μαρία, Λάγγερη, Πιπέρι, Μοναστήρι. Και φυσικά δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τις πασίγνωστες Κολυμπήθρες.

Επισκεφθείτε την Νάουσα το σούρουπο, περιπλανηθείτε και ανακαλύψτε τις ομορφιές της μέσα στα μαγευτικά σοκάκια. Πλήθος από μαγαζιά στο μικρό λιμανάκι, θα ικανοποιήσουν κάθε επιθυμία σας ακριβώς δίπλα στο κύμα. Δεν χρειάζεται να μεταβείτε με αυτοκίνητο καθώς το λιμανάκι της Νάουσας βρίσκεται πολύ κοντά στα ενοικιαζόμενα δωμάτια μας.

Η απόσταση είναι μόλις 350 μέτρα μέσα από τα σοκάκια και είναι ιδανική απόσταση για μια βραδινή βόλτα περπατώντας. Εναλλακτικά, σε πολύ κοντινή απόσταση, μπορείτε να επισκεφτείτε οδικώς τον Αμπελά ή το Πίσω Λιβάδι με το μικρό λιμανάκι.

Επισκεφθείτε λοιπόν τα ενοικιαζόμενα δωμάτια Πάρος , έτσι ώστε να δείτε και σεις τις ομορφιές της Νάουσας. Στις 23 Αυγούστου είναι το μεγάλο πανηγύρι όπου η Νάουσα φοράει τα καλά της και έχει την τιμητική της. Οι κουρσάροι θα σας περιμένουν....0
Δεν έχει βαθμολογηθεί
Η βαθμολογία σας: Κανένα
    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας