Ενημερωθείτε από το artsblogΕνημερωθείτε από το artsblog


Το artsblog είναι ένα καινούριο blog σο οποίο μπορείτε να βρείτε ενδιαφέροντα άρθρα για διάφορα θέματα.


Στο artsblog μέχρι στιγμής θα βρείτε 3 ενδιαφέροντα άρθρα για τις Πόρτες ασφαλείας, για τους φίλους μας τους κλόουν, και το νέο φρούτο που έχει προκαλέσει αντιδράσεις που λέγεται Ηλεκτρονικο τσιγαρο

Με την πάροδο του χρόνου αυξάνεται διαρκώς η εγκληματικότητα και μειώνεται το αίσθημα ασφάλειας στους ανθρώπους, με αποτέλεσμα να καταφεύγουν καθημερινά σε διάφορες λύσεις ώστε να προστατεύσουν την περιουσία τους και την οικογένειά τους. Ένας από τους πιο σίγουρους και αποτελεσματικούς τρόπους είναι οι πόρτες ασφαλείας. Σήμερα, η πλειοψηφία των κτιρίων διαθέτει πόρτα ασφαλείας, ειδικά όταν πρόκειται για καινούργιες κατασκευές, αλλά ακόμα και παλιό να είναι το κτίριο, μπορεί πολύ εύκολα να αντικατασταθεί η παλιά πόρτα με μια νέα η οποία θα είναι ασφαλείας. Περισσότερα..

 

Ο κλόουν είναι ένα επάγγελμα πολύ ευχάριστο αλλά και απαιτητικό. Ένας κλόουν πρέπει να είναι πάντα ευδιάθετος και ευρηματικός, ώστε να διασκεδάζει τα παιδιά και να τα απασχολεί δημιουργικά, ακόμα κι αν έχει προσωπικά προβλήματα. Δεν πρέπει να αφήνει τα προβλήματά του να τον καταβάλουν, γιατί δεν θα έχει την ίδια ικανότητα να ψυχαγωγήσει τα παιδιά και και εκείνα θα το καταλάβουν, οπότε δε θα γίνει σωστή δουλειά. Επειδή λοιπόν ο ρόλος ενός κλόουν είναι πολύ σημαντικός και στα πάρτυ είναι πάντα το κεντρικό πρόσωπο που ευθύνεται για την ψυχαγωγία του κόσμου, οφείλει να έχει όρεξη, να του αρέσει πραγματικά αυτό που κάνει και πάνω απ'όλα να αγαπάει τα παιδιά. Περισσότερα..

 

Το ηλεκτρονικο τσιγαρο είναι μια νέα μέθοδος για το κάπνισμα και αντικαθιστά σε μεγάλο βαθμό την εθιστική συνήθεια του καπνίσματος- τσιγάρου νικοτίνης.

 

Οι χρήστες του ηλεκτρονικού τσιγάρου καθημερινά αυξάνονται τόσο λόγω της οικονομικότερης τιμής του συγκριτικά με το παραδοσιακό τσιγάρο, όσο και λόγω του αισθήματος ικανοποίησης που παρέχει στους καπνιστές, στην προσπάθεια τους να βρουν έναν εναλλακτικό τρόπο, οποίος θα τους βοηθήσει να κόψουν το κάπνισμα. Περισσότερα..

 

 

 0
Δεν έχει βαθμολογηθεί
Η βαθμολογία σας: Κανένα
    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας