Δουλειά μέσω ίντερνετ ως Profile CreatorΗ ανάπτυξη του ίντερνετ είναι ραγδαία στην χώρα μας τα τελευταία χρόνια. Αν δεν υπήρχε και η οικονομική κρίση τα πράγματα θα ήταν ακόμα καλύτερα. Όλοι κρυφοκοιτάζουν προς το διαδίκτυο, είτε για να κάνουν την δική τους δουλειά, είτε για μία καλύτερη δουλειά από αυτή που έχουν, είτε για να μεγαλώσουν την δουλειά τους. Όποιο από τα τρία και να είναι το κίνητρο, η κοινή συνισταμένη είναι μία. Για να βρεις κάτι καλύτερο, θα πρέπει πρώτα να υπάρχεις στο διαδίκτυο. Να μπορεί κάποιος να σε βρει, να μιλήσει μαζί σου, να κάνει δουλειά μαζί σου. Αν εγώ είμαι υδραυλικός και κάποια γερμανική εταιρία ψάχνει στην πόλη μου συνεργάτες, για κάποια δουλειά που έχει στα σκαριά, που θα ψάξει να με βρεί; Πάντως όχι στο σπίτι μου!
Και αυτό ισχύει για υπαλλήλους και στελέχη επιχειρήσεων, ελεύθερους επαγγελματίες, τεχνίτες και τεχνικούς και κάθε λογής επάγγελμα. Σε 10 χρόνια αν δεν υπάρχεις στο δίκτυο, θα είσαι αόρατος και εκτός εποχής.
Οι περισσότεροι πέρα από ένα προφίλ στο facebook ή κάποια καταχώρηση σε κάποιο ηλεκτρονικό οδηγό, δεν έχουν επαγγελματικό προφίλ στο ίντερνετ. Και κάπου εδώ εμφανίζεστε εσείς για να τους ανοίξετε τα μάτια και να τους βάλετε στον σωστό δρόμο. Να αναλάβετε να τους δημιουργήσετε το online προφίλ, που τους είναι απαραίτητο εφόδιο για μια καλύτερη επαγγελματική σταδιοδρομία.
Η δουλειά από το σπίτι ως Profile Creator, θα είναι μια εργασία..........διάβασε το υπόλοιπο άρθρο0
Δεν έχει βαθμολογηθεί
Η βαθμολογία σας: Κανένα
    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας