Δουλειά από το σπίτι με τα Google PlacesΝα βγάλω λεφτά με τα Google Places; Υποθέτω πως για τους περισσότερους φαντάζει περίεργο (αν γνωρίζετε τι είναι τα Google Places). Διαβάστε παρακάτω και θα δείτε πόσο έξυπνος είναι αυτός ο τρόπος. Και χωρίς να επενδύσετε ούτε ένα ευρώ από την τσέπη σας.

Τι είναι τα Google Places;
Η πλήρης ονομασία τους είναι "Google local business places" και είναι μία ακόμα δωρεάν εφαρμογή της Google, μέσω της οποίας δίνεται η δυνατότητα στις επιχειρήσεις, να καταχωρίσουν πληροφορίες σχετικά με την φυσική τους θέση (συμβατική και όχι ηλεκτρονική). Οι πληροφορίες ενσωματώνονται στα Google maps και μπορούν να εμφανιστούν σε οποιαδήποτε σελίδα ή κοινωνικό δίκτυο χρησιμοποιεί τα Google maps για διευκόλυνση των χρηστών τους. Η εφαρμογή είναι πλήρως ενσωματωμένη και στην μηχανή αναζήτησης της Goolge. Για το πόσο χρήσιμο μπορεί να είναι αυτό για μια μικρή ή μεσαία επιχείρηση, είναι περιττό να το πούμε.

Πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί
Στην Ελλάδα ελάχιστοι έχουν αντιληφθεί την δύναμη των Google Places. Το πόσο σημαντικό είναι για το brand name μιας επιχείρησης, να μπορεί να σε βρει κάποιος πάνω στον χάρτη. Ας υποθέσουμε ότι ψάχνετε στην μηχανή αναζήτησης για κάποιο συνεργείο αυτοκινήτων στην περιοχή σας. ....
Διάβασε το υπόλοιπο άρθρο0
Δεν έχει βαθμολογηθεί
Η βαθμολογία σας: Κανένα
    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας