Διαδικτυακό στοίχημα - www.tout24.comΘα χρειαστείτε

Εναν  H/Y

Το διαδικτυακό στοίχημα είναι αλήθεια πως κερδίζει  συνεχώς έδαφος στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο, αφού η ύπαρξη του είναι συνυφασμένη με την  τεχνολογία και η άνοδος του αναμένεται ραγδαια.Οι άπειρες  επιλογές που έχει όπως η πληθώρα αγώνων και στοιχημάτων γεννά την επιθυμία στον χρήστη να παίξει και να κερδίσει. Στην αρχή ήμουν και εγώ επιφυλακτικός, αλλά μετά άλλαξα γνώμη.

Παρακάτω θα αναλύσουμε τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει ένας αρχάριος  για να παίξει στοίχημα στο διαδίκτυο.

Πρώτα απ' όλα ξεκινάμε από το «μαγαζί» που θα επιλέξει να παίξει, πρέπει να είναι αξιόπιστο και παγκόσμιας εμβελείας διασφαλίζοντας την ασφάλεια του. Εγώ προσωπικά επιλέγω την bwin στην οποία σας προτρέπω να κάνετε εγγραφή μιας και είναι αξιόπιστη και μεταξύ άλλων  χορηγός της Ρεάλ Μαδρίτης.

TipΠροσοχή στην φόρμα καταχώρησης των στοιχείων αυτά πρέπει να είναι πραγματικά γιατί όταν θα κάνετε την πρώτη ανάληψη θα χρειαστεί μια απλή διασταύρωση στοιχείων και εκεί

πρέπει να συμφωνούν.

 

 

Εφόσον δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας πρέπει να επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής/εκταμίευσης. Ο πιο διαδεδομένος τρόπος είναι η πιστωτική κάρτα , εδώ υπάρχουν δύο θέματα που συνήθως ο κόσμος έχει ,πρώτον μπορεί να μην διαθέτει και δεύτερον μπορεί να φοβάται επειδή η κάρτα του έχει μεγάλο πιστωτικό όριο. Στην περίπτωση αυτή έχουμε τις εξής επιλογές:

1  Τραπεζικά εμβάσματα Δεν περιλαμβάνει ανταλλαγή μετρητών ή επιταγών, ενώ τα χρήματα μεταφέρονται απευθείας από τον ένα τραπεζικό λογαριασμό στον άλλο ηλεκτρονικά.

2    Moneybookers Περισσότερες πληροφορίες για το Moneybookers θα βρείτε εδώ.

3   Προπληρωμένη Κάρτα paysafecard,freebetcard

4   Western Union υπάρχει σε πολλά ταχυδρομικά γραφεία, και σε πολλά γραφεία

 

Αφού εξασφαλίσετε και τον τρόπο πληρωμής όλα τα άλλα είναι πολύ εύκολα. Ο έλεγχος των στοιχημάτων σας είναι πλέον πολύ εύκολος. Στην Bwin δεν πρέπει να έχεις καμία σημαντική γνώση υπολογιστών για να βάλεις και να παίξεις τα στοιχήματα σου ,όλα είναι πολύ απλά. Συνοψίζοντας στην bwin παίζω  χρόνια και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Μπορείς εύκολα να κάνεις εγγραφή και να κερδίσεις εύκολα πατώντας εδώ.0
Δεν έχει βαθμολογηθεί
Η βαθμολογία σας: Κανένα
    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας