ΑρώματαΗ επιλογή των αρωμάτων ανάλογα με τους τύπους των μαλλιών και του δέρματος δεν είναι πλέον έγκυρη. Ως εκ τούτου, κάθε γυναίκα μπορεί να επιλέξει το άρωμα που της αρέσει και θέλει να φορέσει ακολουθώντας την διαίσθηση της , το γούστο και την προσωπικότητά της. Η μόνη δοκιμή που μπορεί να κάνει για να μάθει αν της αρέσει η μυρωδιά είναι να ψεκάσει λίγο άρωμα στο δέρμα της.

Μην αποφασίσετε να αγοράσετε το πιο γνωστό άρωμα ή εκείνο που είναι "στη μόδα" αυτή τη στιγμή.

Για να κάνετε μια καλή επιλογή, θα πρέπει να δοκιμάσετε τα αρώματα νωρίς το πρωί σε κάποιο κατάστημα καλλυντικών , όταν μπορείτε να μυρίσετε τα πράγματα καλύτερα. Ωστόσο, αν είστε κρυομένοι ή κουρασμένοι, θα πρέπει να αναβάλετε την επίσκεψη σας για μια άλλη ημέρα.

Δοκιμάστε το άρωμα σε καθαρό, μη αρωματισμένα δέρμα. Κατά τη διάρκεια μιας δοκιμής θα πρέπει να δοκιμάσετε μόνο μέχρι τρία διαφορετικά αρώματα, διότι η μύτη σας δεν θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει άλλες μυρωδιές.

Μην μυρίζετε την κορυφή της φιάλης ή το καπάκι του αρώματος επειδή η μυρωδιά εκεί δεν είναι η αληθινή. Επίσης δεν θα πρέπει να δοκιμάσετε τα αρώματα πάνω σε ένα κομμάτι του χαρτί, αλλά στο δέρμα σας.

Όταν ψεκάζετε άρωμα στο δέρμα σας για πρώτη φορά, περιμένετε για περίπου τριάντα δευτερόλεπτα μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ. Τότε θα μπορείτε να καταλάβετε την πραγματική μυρωδιά του.

Αν έχετε ήδη αποφασίσει ποιό άρωμα θέλετε τότε να αγοράσετε το μικρότερο μπουκαλάκι που διαθέτει το μαγαζί καλλυντικών . Η ημερομηνία λήξης για τα αρώματα είναι συνήθως έως τρία έτη από την ημερομηνία παρασκευής. Ακόμα και αν δεν χρησιμοποιείτε τα αρώματα σας συχνά, αυτό μπορεί να αλλάξει.

Διαφορετικές αρωματικές ουσίες είναι κατάλληλες για διαφορετικές ηλικιακές ομάδες και για διαφορετικές περιστάσεις. Για παράδειγμα, για μια νεαρή γυναίκα οι φυσικές μυρωδιές είναι πιο κατάλληλες από τις ανατολίτικες. Αλλά για τις βραδινές εξόδους ή τα ραντεβού θα πρέπει να προτιμάτε βαρύτερα, πιο αισθησιακά αρώματα αντί για πιο ελαφριά το οποία είναι με τη σειρά τους κατάλληλα για χρήση στο φως της ημέρας.

Τα φρέσκα αρώματα είναι κατάλληλα για το καλοκαίρι, ενώ τα γλυκά και πικάντικα αρώματα μπορεί να σας κάνουν ευτυχείς όταν έρχεται ο χειμών1
Μέσος Όρος: 1 (1 vote)
Η βαθμολογία σας: Κανένα


hallo

Mou aresei polu auto to post gia ta arwmata...
polu kales plirofories gia emas pou den kseroume pote mporoume na baloume ena froutwdes -ksulwdes -anatolitko ktl arwma...
Torrents    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας