Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις - Μυοκτονίες Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις - Μυοκτονίες

apolymanseisΟι κίνδυνοι που προέρχονται από τα διάφορα ζωικά παράσιτα είναι αρκετοί.

Χαρακτιριστικό των παρασίτων είναι οτι μπορούν αν αναπτυσσονται με ταχύτατούς ρυθμούς για αυτό το λόγο πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί ωστε να μήν βρεθούμε εκτεθιμένοι σε αυτά.

Τα παράσιτα μπορούν να προκαλέσων προβλήματα στην ανθρώπινη υγία όμως και προβλήματα καταστροφών σε σπίτια και επιχειρήσεις.

Για παράδειγμα, οι σκώροι αποτελούν μεγάλο κίνδυνο για επιχειρήσεις που έχουν ως αντικείμενο τα ρούχα και τα υφάσματα, οι κατσαρίδες για επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο τροφίμων και οι κοριοί για τα ξενοδοχεία καμπινγ κτλ.

Διασφαλίστε ότι το δικό σας πρόγραμμα απολύμανσης στοχεύει στο δικό σας επίπεδο κινδύνου. Τα τρωκτικά όπως ποντίκια και αρουραίοι στην οικία ή στο κήπο σας δεν εγκυμονούν μόνο σοβαρούς κινδύνους στην καταστροφή υλικών αγαθών όπως καταστροφή υφασμάτων, εργαλείων, μερική ή ολική καταστροφή κτηρίων, καλλιεργειών, λουλουδιών κλπ. αλλά και σοβαρότατους κινδύνους για την υγεία σας.

Η εταιρεία μας ειδικευεται στις απολυμανσεις χωρων - Απεντομώσεις και Μυοκτονίες έχει αναπτύξει ολοκληρωμένα πακέτα υπηρεσιών απολύμανσης (Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις - Μυοκτονίες) που απευθύνονται σε διαφορετικούς τύπους επιχειρήσεων και οικιών. Καταπολεμάμε παράσιτα, τρωκτικά, έντομα και ερπετά που μπορούν να αποτελέσουν μεγάλο κίνδυνο για επιχειρήσεις αλλά και για οικίες όπως: Σφήγκες, Μέλισσες, Σκορπιούς, Ποντίκια, Ψύλλους, Σκώρους, Κατσαρίδες, Κοριούς, Μύγες, Κουνούπια, Ψαράκια, Ψαλίδες, Σκαθάρια κα.

Δειτε ακόμα την θυγατρική εταιρεία ειδικη στις apolymanseis  

Επικοινωνήστε μαζί μας 24ώρες το 24ώρο στο: 21177026265
Μέσος Όρος: 5 (3 votes)
Η βαθμολογία σας: Κανένα


Μυοκτονίες

Μετά τις αποφράξεις και τις εκκενώσεις βόθρων θα πρέπει να γίνονται μυοκτονίες, απεντομώσεις και απολυμάνσεις γιατί στα σημεία αυτά που λιμνιάζουν ύδατα και λύματα βρίσκουν καταφύγιο έντομα και τρωκτικά που φέρουν επικίνδυνες μολυσματικές ασθένειες για τον άνθρωπο.    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας