Από που με συμφέρει να αγοράσω domain nameΌπως είπαμε, "καταχωρητές" είναι ουσιαστικά οι χώροι όπου μπορεί να αγοράσει κάποιος ένα domain. Έχουν επίσημες κρατικές άδειες και στον χώρο τους γίνονται και αγορές και πωλήσεις και παρκάρισμα. Υπάρχουν πολλοί, αλλά θα ρίξουμε μια ματιά στους σημαντικότερους. Σπουδαιότεροι για μας είναι αυτοί που έχουν τις καλύτερες τιμές και τις καλύτερες παροχές.

Οι κρατικές υπηρεσίες ορίζουν την τιμή στην οποία πωλείται ένα domain, αλλά ένας καταχωρητής έχει την δυνατότητα να παίξει με την τιμή προς τα κάτω , κάνοντας προσφορές προς τους πελάτες του. Έτσι δημιουργείται ένας ανταγωνισμός ανάμεσα στους καταχωρητές, που είναι προς όφελος των πελατών. Οπότε πριν αγοράσουμε ένα domain, καλό είναι να ρίξουμε και μια ματιά σε 2-3 site, μήπως και το βρούμε φθηνότερο.

Ξεκινάμε με το Godaddy.com, το μεγαλύτερο site αγορών-πωλήσεων domain names. Έχει τις καλύτερες τιμές από όλα τα sites. Θα βρείτε μεγάλες προσφορές στις παγκόσμιες καταλήξεις (.com, .net, .org, .info, .co, .me, .biz). Τον Οκτώβριο ενώ σε όλους τους καταχωρητές τα .info είχαν πάνω από 10€, στο Godaddy κόστιζαν 1.49€.
....διάβασε το υπόλοιπο άρθρο0
Δεν έχει βαθμολογηθεί
Η βαθμολογία σας: Κανένα
    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας