Ανταλλακτικά αυτοκινήτων: αγορά online Vs τοπικό κατάστημαΌλοι θα έχετε βρεθεί στη δύσκολη θέση αγοράς ανταλλακτικών του αυτοκινήτου σας είτε λόγω κάποιου ατυχήματος είτε λόγω παλαιότητας του αυτοκινήτου. Η αλήθεια είναι πως η συνήρηση του αυτοκινήτου και ο έλεγχος του πρέπει να γίνοται σε τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε η ζημιά να μην είναι μετά ανεπανόρθωτη ή το ποσό που θα σας βγει να είναι υπέρογκο. Πέραν του κλασικού τσεκαρίσματος λάδια-φίλτρου, ο τεχνικός έλεγχος επιβάλεται για τη μηχανή του αυτοκινήτου αλλά και για τη βάση του αμαξιού.
Πλέον το ίντερνετ έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και όλα είναι διαθέσιμα από εκεί. Έτσι λοιπόν και τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων  είναι διαθέσιμα από πολλούς χρήστες και από διάφορα μέρη της Ελλάδας σε ένα μέρος πλέον όπου μπορεί ο καθένας να αγοράσει και να του αποσταλεί σε μηδενικό χρόνο. Το θετικό στην υπόθεση της online αγοράς είναι ότι υπάρχει αμεσότητα, δηλαδή μπορείς να βρεις και να ψάξεις κάτι σε χρόνο dt όπου δεν θα μπορούσες να το βρεις με άλλα μέσα Για παράδειγμα αν βρίσκεσαι στη Θεσσαλονίκη η μετακίνηση προς Αθήνα και πίσω είναι αρκετά χρονοβόρα, ώστε να ψάξεις και να βρεις κάτι που χρειάζεσαι σε όλα τα τοπικά καταστήματα. Με λίγα έξοδα αποστολής γλυτώνεις χρόνο, κόπο και κόστος ενώ βρίσκεσαι στο σπίτι σου και απολαμβάνεις τον καφέ σου απλά ψάχνοντας το προιόν που σε ενδιαφέρει. 
Από την άλλη πλευρά, το παραδοσιακό τοπικό κατάστημα και η αγορά από εκεί ενός ανταλλακτικού αυτοκινήτου που χρειάζεσαι σου προσφέρουν οπτική επαφή με το ανταλλακτικό, την πολυτέλεια να το δεις από κοντά, να το δοκιμάσεις και να το συγκρίνεις με άλλα προιόντα. Έχεις τον έλεγχο της παράδοσης του προιόντος ενώ δεν μπορεί να αποφευχθεί η μετακίνηση στη τοποθεσία του καταστήματος. 
Όποια μέθοδο και να επιλέξετε για την αγορά ενός ανταλλακτικού αυτοκινήτου πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην τιμή αλλά και στην ποιότητά του.  


0
Δεν έχει βαθμολογηθεί
Η βαθμολογία σας: Κανένα
    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας