Αδυνατίζει ο πράσινος καφές ?Θα χρειαστείτε

Ένα συμπλήρωμα πράσινου καφέ

Τον τελευταίο καιρό, τα συμπληρώματα που περιέχουν πράσινο καφέ κερδίζει ολόενα αυξανόμενη προσοχή για τις δυνατότητα τους να βοηθήσουν στην απώλεια κιλών και βάρους. Είναι αλήθεια αυτό ? Μπορούν όντως να βοηθήσουν κάποιος να χάσει κιλά ? Και ιδίως με το τρόπο που υπόσχονται, δηλαδή χωρίς να χρειάζεται άσκηση ή δίαιτα ?

Όσο απίστευτο και αν ακούγεται, ναι είναι αλήθεια, και αυτό επιβεβαιώνεται από πολλές κλινικές μελέτες που έχουν γίνει.

Για παράδειγμα, ο Joe Vinson, έχει πραγματοποιήσει 2 κλινικές έρευνες πάνω στο εκχύλισμα πράσινου καφέ. Η πρώτη έγινε σε παχύσαρκα άτομα (που δεν είχαν κάποιο πρόβλημα) και η δεύτερη σε παχύσαρκα άτομα που έπασχαν και από διαβήτη τύπου 2.
Και στις δύο κλινικές μελέτες, το αποτέλεσμα ήταν ίδιο. Το συμπλήρωμα πράσινου καφέ βοήθησε τους συμμετέχοντες να χάσουν κιλά, χωρίς μάλιστα να εμφανίσουν την οποιαδήποτε παρενέργεια !
Σε άλλη κλινική μελέτη, ο Dr oz έδωσε σε 100 υγιής γυναίκες ένα συμπλήρωμα πράσινου καφέ και τους ζήτησε να το δοκιμάσουν για ένα μήνα.Και πάλι, οι γυναίκες έχασαν κιλά, ενώ κατά μέσο όσο η απώλεια κιλών ήταν 4 κιλά/μήνα.
Και οι τρεις αυτές έρευνες είχαν 3 κοινά χαρακτηριστικά:
1) Την δοσολογία. Οι συμμετέχοντες έπαιρναν 2 κάψουλες την ημέρα. Κάθε κάψουλα είχε συγκέντρωση 800 mg σε εκχύλισμα πράσινου καφέ
2) Ζητήθηκε από τους συμμετέχοντες να μην κάνουν κάποια αλλαγή στην καθημερινή τους ρουτίνα, δηλαδή να μην ξεκινήσουν δίαιτα ή άσκηση !
3) Η συγκέντρωση του χλωρογενικού οξέος σε κάθε κάψουλα ήταν τουλάχιστον 30-50 %. Όλοι οι ειδικοί λένε ότι όσο μεγαλύτερο τόσο το καλύτερο

Ποιο συμπλήρωμα πράσινου καφέ να διαλέξω λοιπόν ?
Η απάντηση είναι απλή, κάποιο που να πληρεί τις προυποθέσεις που αναφέραμε παραπάνω. Σήμερα, το gcbmax θεωρείται το καλύτερο σκεύασμα με εκχύλισμα πράσινου καφέ γιατί πληρεί και τις παραπάνω προυποθέσεις αλλά και γιατί έχει την μεγαλύτερη εγγύηση χρημάτων (2 μήνες), όταν τα περισσότερα σκευάσματα δεν δίνουν καθόλου εγγύηση ή δίνουν μόλις 10-20 μέρες.

Τι να προσέξετε !!

Να έχει εγγύηση
Να έχει 800 mg εκχυλίσματος πράσινου καφέ ανά κάψουλά
Να έχει συγκέντρωση σε χλωρογενικό οξύ τουλάχιστον 40 %

 0
Δεν έχει βαθμολογηθεί
Η βαθμολογία σας: Κανένα
    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας