5 πράγματα που θα πρέπει να κάνετε κάθε μέρα για να χτίσετε μύες5 χρήσιμες συμβουλές για μυική ανάπτυξη

Είστε έτοιμοι να χτίσετε νέους μύες; Σας έχουμε μερικές γενικές συμβουλές για να αλλάξετε ό, τι κάνετε μέχρι τώρα, προκειμένου να προσθέσετε κιλά στη ζυγαριά  - από τα καλά όμως κιλά. Δεν χρειάζεται να αλλάξετε ριζικά τη διατροφή σας ή την προπόνησή σας – λίγες μόνο πινελιές χρειάζονται για να δείτε βελτίωση!

1) Φάτε περισσότερο από όσο φάγατε χθες
Εάν δεν βάλατε ούτε γραμμάριο  λίπους χθες, τότε υπάρχει μια πολύ καλή πιθανότητα ότι μπορείτε να είστε σε θέση να προσθέσετε 50 έως 100 θερμίδες στη διατροφή που έχετε σήμερα χωρίς να γίνει λίπος - το οποίο σε συνδυασμό με πολλά βάρη και επαρκή ύπνο μπορεί να οδηγήσει σε μυική ανάπτυξη. Παρακολουθήστε τη θερμιδική σας πρόσληψη χρησιμοποιώνταςonline εργαλεία ή γράφοντάς την σε ένα απλό τετράδιο. 
Ένα πρόσθετο πλεονέκτημα είναι ότι από τη στιγμή που δεν διαφέρει η διατροφή σας πολύ από άποψη διαφορετικών πηγών (δηλαδή συνήθως τρώτε στάνταρ φαγητά), μπορείτε να κάνετε ένα απλόcopy-paste τα περισσότερα γεύματα της ημέρας από την πρώτη εβδομάδα κιόλας στις επόμενες.
2) Σηκώστε περισσότερο από όσο σηκώσατε την τελευταία φορά
Πρόοδος στο γυμναστήριο επιτελείται μόνο όταν έχετε σηκώσει περισσότερο από ό, τι κάνατε την προηγούμενη φορά. Χρησιμοποιήστε τις πλάκες 1 και 2,5 κιλών πλάκες - που είναι ο καλύτερος φίλος σας όταν πρόκειται για την προσθήκη της μυϊκής μάζας. Απλά σηκώστε λίγο περισσότερο κάθε φορά και οι μύες δεν θα έχει καμία επιλογή παρά να αναπτυχθούν!
Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο εδώ
www.ensomati.gr  | Τα πάντα για bodybuilding, fitness, ασκήσεις, διατροφή και συμπληρώματα διατροφής 


0
Δεν έχει βαθμολογηθεί
Η βαθμολογία σας: Κανένα
    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας